sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Oraşul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Radisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Cebu Cebu - Baie Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Sală de şedinţe Radisson Blu Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Cebu Cebu - Piscină Radisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Sală de bal Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Mâncare şi băutură
Radisson Blu Cebu Cebu - Mâncare şi băutură Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Interior hotel Radisson Blu Cebu Cebu - Dotări Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Cebu Cebu - Dotări Radisson Blu Cebu Cebu - Sală de şedinţe Radisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Cebu Cebu - Sală de bal
Zona Oraşul Cebu Număr camere: 400
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,9

din 2858 opinii

Calitate-preţ
8,6
Situare
8,9
Prestaţia personalului
9,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,4
Toate opiniile (2858)
Sortare:
Fabio S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 23 ianuarie 2015
hotel molto bello

la piscina il ristorante e la colazione
10
Ottimo
Andrea V. Călător pentru drum de afaceri Italy, 23 octombrie 2012
Albergo stile hollywoodiano per l ampiezza

Lo stile architettonico estremamente piacevole
9,3
L hotel è un cinque stelle estremamente lussuoso ma il prezzo agoda è equiparabile ad un albergo di categoria inferiore. Bella piscina e spa altrettanto gradevole. Il ristorante offre anche un ampio buffet in caso non ci si voglia muovere dalla struttura Puntuale il servizio di assistenza ai clienti ad eccezione di qualche piccola problematica di carattere informatico connessa al malfunzionamento di supporti miltimediali al bel tv al plasma della camera.
Restaurant Tip: Come accennato l albergo offre un buon ristorante al suo interno, con prezzi ovviamente più elevati rispetto ad altri esercizi di ristorazione peraltro accettabili atteso il prestigio della struttura. Si sconsigliano ristoranti italiani nell isola a meno di una lunga permanenza in quanto al di sotto delle aspettative. La cucina locale offre un ottima varieta di piatti - come la mascella di tonno alla brace - a prezzi ragionevoli
Serena R. Călător individual Switzerland, 12 ianuarie 2012
hotel più che piacevole.

pulito e vicino a un grande centro commerciale.
9,7
non ho trovato nessun punto negativo. l'hotel è ben tenuto e molto pulito. le camere sono molto spaziose. molto comodo per chi ha in programma di fare shopping, in quando dall'altra parte della strada si trova il grande magazzino sm. un'altro punto positivo è che la piscina resta aperta fino le 10 di sera. il buffet per la colazione è eccellente!!
Charlyn M. Călător în pereche Philippines, 18 aprilie 2015
good staff

location clean staff
9,3
Very good and lovely. I enjoyed together with My fiancee
Emily P. Călător în grup Australia, 15 aprilie 2015
Comfortable and good location

location, good customer service and over all comfort
8,3
It was excellent, can't fault it.
Rosmen R. Călător individual Philippines, 15 aprilie 2015
staycation

comfortable beddings, staff, location
10
it was a comfortable stay, just don't have a chance to eat buffet breakfast because I book room only, it would be best if its include breakfast at affordable price too complete the staycation experience. all in all it was a happy experience..
Leah V. Călător în pereche Philippines, 13 aprilie 2015
HOME...HOSPITALITY...EXCEPTIONAL SERVICE

Outstanding service,Accessibility,Consistency
9,3
RADISSON blu is like a family to us.The personnel in each department always wear a sincere smile and willingness to serve beyond your expectation. I was so overwhelmed with the service that I have been recommending this hotel to family,friends and even acquaintances even from the first time we stayed there. I am not easy to please when it comes to SERVICE and CLEANLINESS but Radisson blu NEVER FAIL ME. In almost 2 years time my husband and I choose to stay at Radisson Blu,the recent is the 6th with 10-14 days each time. Staying in a hotel for weeks in a few months? NO OTHER HOTEL IN CEBU That "MAKE EVERY GUEST Feel VERY Taken cared of ...But RADISSON BLU alone!
Kimaon A. Călător individual United States of America, 12 aprilie 2015
Not what I expected :/

Close to SM, Nice lobby, Quiet
5,3
The rooms are low budget. The walls are dirty/ damaged on most floors. The pictures and reviews online we're not accurate. A huge waste of money. The restaurant was overpriced for medium quality food. More expensive than the United States. Overall I will never stay there again, I stayed at cheaper hotels with better rooms and service.
Simon L. Familii cu copii tineri Australia, 12 aprilie 2015
yes

the staff the rooms and pool very good
10
I would tell my friends to stay there I will come back again
John A. Călător în pereche United States of America, 12 aprilie 2015
Relaxing comfort

Location,cleanliness, perfetional
8,7
Will be back

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Cebu Cebu - BaieRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Cebu Cebu - HolRadisson Blu Cebu Cebu - PiscinăRadisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Mâncare şi băuturăRadisson Blu Cebu Cebu - Mâncare şi băuturăRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Interior hotelRadisson Blu Cebu Cebu - DotăriRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - HolRadisson Blu Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Cebu Cebu - DotăriRadisson Blu Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Cebu Cebu - DotăriRadisson Blu Cebu Cebu - HolRadisson Blu Cebu Cebu - Sală de şedinţe


AS-AGWEB-3C07