sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Orasul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interior hotel Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piscină Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Recepţie Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interior hotel Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotel Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hol Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Grădină Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/Lounge
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Coffee Shop/Cafenea Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piscină Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piscină Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piscină Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Apartament Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Cameră de oaspeţi Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restaurant
Zona Orasul Cebu Număr camere: 400
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,9

din 2630 opinii

Calitate-preţ
8,6
Situare
8,9
Prestaţia personalului
9,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,4
Toate opiniile (2630)
Sortare:
Andrea V. Călător pentru drum de afaceri Italy, 23 octombrie 2012
Albergo stile hollywoodiano per l ampiezza

Lo stile architettonico estremamente piacevole
9,3
L hotel è un cinque stelle estremamente lussuoso ma il prezzo agoda è equiparabile ad un albergo di categoria inferiore. Bella piscina e spa altrettanto gradevole. Il ristorante offre anche un ampio buffet in caso non ci si voglia muovere dalla struttura Puntuale il servizio di assistenza ai clienti ad eccezione di qualche piccola problematica di carattere informatico connessa al malfunzionamento di supporti miltimediali al bel tv al plasma della camera.
Restaurant Tip: Come accennato l albergo offre un buon ristorante al suo interno, con prezzi ovviamente più elevati rispetto ad altri esercizi di ristorazione peraltro accettabili atteso il prestigio della struttura. Si sconsigliano ristoranti italiani nell isola a meno di una lunga permanenza in quanto al di sotto delle aspettative. La cucina locale offre un ottima varieta di piatti - come la mascella di tonno alla brace - a prezzi ragionevoli
Serena R. Călător individual Switzerland, 12 ianuarie 2012
hotel più che piacevole.

pulito e vicino a un grande centro commerciale.
9,7
non ho trovato nessun punto negativo. l'hotel è ben tenuto e molto pulito. le camere sono molto spaziose. molto comodo per chi ha in programma di fare shopping, in quando dall'altra parte della strada si trova il grande magazzino sm. un'altro punto positivo è che la piscina resta aperta fino le 10 di sera. il buffet per la colazione è eccellente!!
Ali A. Călător individual Saudi Arabia, 25 noiembrie 2014
It was a magnificent stay

staff ,cleanness of the hotel and food
9,7
It was so nice, I would stay again when I come back
Lenet E. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 25 noiembrie 2014
my kind of hotel

location, parking, food
8,3
Joy S. Familii cu copii tineri Philippines, 24 noiembrie 2014
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Călător pentru drum de afaceri China, 23 noiembrie 2014
very good hotel

clean cool goodservice
10
Emmanuel E. Călător în pereche Australia, 23 noiembrie 2014
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Mary R. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 23 noiembrie 2014
Excellent

food, lobby, area
10
great!
Giovanni N. Călător în pereche Philippines, 23 noiembrie 2014
What You See Is What You Get

Location, Cleanliness, Nice Room
9,7
Highly Recommendable
Terence B. Călător în pereche Australia, 22 noiembrie 2014
location is good staff excellent very polite

food very excellent entertainment excellent with the christmas celebrations wonderful and the staff go out of there way to help you
10
Very good no real complaint only a minor one but the hotel manager fixed the problem right away thankyou

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PiscinăRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RecepţieRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - GrădinăRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/LoungeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Coffee Shop/CafeneaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PiscinăRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PiscinăRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PiscinăRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ApartamentRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de fitnessRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Interior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de balRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Cameră de oaspeţiRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BaieRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestaurantRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sală de şedinţeRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Exterior hotelRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piscină


AS-AGWEB-3B04