De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Mitte, Berlin, Germania 10115

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 51 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,2
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (51)
Sortare:
Teresa M. Călători drum de afaceri Italy, 11 octombrie 2015
Non è' un vero 4 stelle!!!

Staff femminile alla reception gentile
5,7
Sono stato in questo hotel in occasione di un congresso. Trovo che debbano essere più attenti alla pulizia della stanza e soprattutto del bagno e della moquette che comunque è molto vecchia e impolverata sia nelle stanze che in particolare nei corridoi. Cuscini scomodissimi, con troppe poche piume. La colazione e' cara e per niente soddisfaciente. Caffè e cappuccini fatti con la macchina automatica così come i succhi di frutta. Nessuna torta nel buffet. Marmellate e jogurt pessimi in Germania!! Solo pane o cornetti salati. Ingresso dell'hotel squallido!
Raportaţi această recenzie
Maurizio C. Călători drum de afaceri Italy, 14 decembrie 2014
to suggest for Berlin

quietness, friendly atmosphere, breakfast
9
Perfect
Raportaţi această recenzie
Ashik M. Familii cu copii în vârstă India, 26 decembrie 2015
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Raportaţi această recenzie
An H. Călători în grup Norway, 26 octombrie 2015
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Raportaţi această recenzie
David M. Familii cu copii în vârstă United States of America, 27 septembrie 2015
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Raportaţi această recenzie
Perla A. Familii cu copii în vârstă Israel, 1 septembrie 2015
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Raportaţi această recenzie
Pei A. Călători în grup United Kingdom, 30 august 2015
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Raportaţi această recenzie
Kwong Y. Călători în grup Hong Kong, 1 august 2015
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Raportaţi această recenzie
Joern W. Călători în pereche Germany, 2 ianuarie 2015
Not a good value for money

Location was good
6
Raportaţi această recenzie
David T. Călători în pereche United Kingdom, 29 decembrie 2014
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Ramada Hotel Berlin Mitte Berlin - Exterior hotelRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Interior hotelRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Sală de şedinţeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RestaurantRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BufetRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - RecepţieRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BaieRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Cameră de oaspeţiRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - BaieRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - SpaRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Pub/LoungeRamada Hotel Berlin Mitte Berlin - Intrare


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03