sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Regal HongKong Hotel Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea Regal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Baie Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Baie Regal HongKong Hotel Hong Kong - Piscină Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hol Regal HongKong Hotel Hong Kong - Vedere Regal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Causeway Bay Număr camere: 482
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 2666 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,7
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (2666)
Sortare:
Attilio P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 octombrie 2010
hotel piacevole e cortesia nel servizio

buono qualità prezzo
6,3
posizionato abbastanza in un bel punto, servizio buono camere buone
Bruno M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 mai 2009
Permanenza ad Hong Kong

Ottimo l'assistenza clienti al desk di reception, molto buono il ristorante italiano presente nell'albergo
7,3
Nel suo complesso Regal HongKong Hotel ha un ottimo rapporto qualità / prezzo, un po' eccessivo nell'arredo, risulta comunque signorile e piacevole. Buono il cibo, soprattutto grazie alla presenza di un ottimo ristorante italiano, lascia a desiderare per l'aspetto pulizia e comfort nelle camere fumatori. Apprezzabile la pasticceria presente al piano terra, dove consumare ottimi breakfast. Il personale è cortese, per alcuni elementi si deve sottolineare la gentilezza e la disponibilità.
Brett O. Familii cu copii tineri Australia, 29 septembrie 2014
Convenient, friendly staff, roof pool with views

Location, pool, staff
9
Emanual C. Călător individual Singapore, 28 septembrie 2014
Pathetic staff performance

Location, Decent room
4,7
The stay at the Regal HK Hotel was not a pleasant one. I arrived way earlier than the usual check-in timing. Therefore I was pretty hopeful to get a room to wash up as I had just arrived from the USA. I was told that there was no rooms for early check-in so I was told to come back around 10-11am. I was wandering around their lobby for a place to sit and there was no actual waiting area to rest upon except for a lounge which was still closed at that time. I went up to their 31st floor seeking for a waiting area and was told that I can obtain a drinking coupon from the reception and wait at the lounge. While waiting at the lounge, their 30 mins complimentary internet was used up. I tried obtaining a internet code from them while waiting for the room but denied and was told to pay for it myself. Eventually the lounge opened and I ordered food etc. After eating, I returned to the reception to ask for the room as it was already 10.30am. I was told that there was no room still and was told to come back around noon. After 30 mins I returned again and was told that there was room for check-in but it was on the executive level and was told to pay for the upgrade. I was disgusted. If it was in the US, based on a 5 stars hotel, they would have upgrade u on a complimentary standard for waiting so long and they didn't even provide the drinking coupon on their on accord. For a 5 star hotel, this wasn't the service that I was hoping to receive. I am completely upset with their staff's behavior which are rude and impatience. I will really think thrice about returning to any of the Regal's hotel the next time I visit HK again soon.
Ernesto L. Călător în pereche Philippines, 28 septembrie 2014
Ok

Location, hotel cleanliness and room comfort were ok
7
Zhang H. Călător în pereche China, 28 septembrie 2014
Poor service here
5,3
That's really a bad experience here so no comments...
Chor Y. Familie, copii în vârstă Singapore, 23 septembrie 2014
Great location

Clean, great location, best fpr shopping and eating
8,7
Yee N. Călător individual Malaysia, 16 septembrie 2014
Convenient

Need upgrading, room look tiring.
7,7
Very convenient for food n shopping.
Eng C. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 15 septembrie 2014
affordable luxurious hotel in causeway bay

location, value for money, room standard
9
even only one night stay, very convenient for foods and shopping and the room is of high standard
Bay L. Familie, copii în vârstă Singapore, 10 septembrie 2014
Wonderful stay

LocatioN, welcome drink, clean room
7
Wonderful stay experience Great location Clean room

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantRegal HongKong Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de balRegal HongKong Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Centru de afaceriRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - BaieRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - BaieRegal HongKong Hotel Hong Kong - PiscinăRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - HolRegal HongKong Hotel Hong Kong - VedereRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - BaieRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal HongKong Hotel Hong Kong - BaieRegal HongKong Hotel Hong Kong - BaieRegal HongKong Hotel Hong Kong - Baie


AS-AGWEB-3A03