De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exterior hotel Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Intrare Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Grădină
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hol Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hol Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 600
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 4570 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (4570)
Sortare:
Duolun Z. Călător în pereche China, 16 februarie 2015
第一次去Hongkong

卫生
5,7
入住后忘记了梳妆包,让友人代取麻烦重重,服务小姐态度和行为都欠缺专业素质。还好负责人灵活解决了问题,感谢!东西保管还不错。
Alberto Z. Călător în grup Italy, 4 ianuarie 2015
ottima

posizione, pulizia, ristorante
8,7
Gaetano D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 7 decembrie 2014
Ottima scelta

Posizione, stanze, pulizia
8
L'hotel mi ha soddisfatto a pieno. Ottime stanze nuovissime per un prezzo molto contenuto rispetto ai livelli di HK.
Luca D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 octombrie 2014
buon rapporto qualità/prezzo

posizione, disponibilità di camere e servizi accessori quali navetta per aeroporto e altre destinazioni
8
E' la terza volta che soggiorno in questo hotel e continuerò ad andarci ogni volta che mi recherò ad Hong Kong. Buon rapporto qualità prezzo e disponibilità dello staff.
Nicola D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 18 iunie 2014
Ottimo Hotel

Posizione centrale, stanze ottime , breakfast discreto
8
Tranquillo e soddisfacente
Stefano I. Călător în pereche Italy, 21 noiembrie 2010
grande posizione ,ma camere piccole

posizione
5,7
servizio in camera ok. abbastanza silenzioso camere piccole
Sfat pentru călătorie: costo non eccessivo
Chu B. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 4 iulie 2015
Great stay for all business travelers

location, service and entertainment places
10
overall, this is a great hotel, the rooms are large, the buffet is great and service is good. The location of the hotel is excellent as it is close to all amenities
Chu B. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 1 iulie 2015
A great hotel for the business traveler

location, closeness to mtr and nightlife spots
10
overall, a good hotel for the business traveller. It is located in an area that is close to mtr services, entertainment places and great dining areas
Beng H. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 27 iunie 2015
Bad check-in experience

Location, location, location
5,7
I had a unpleasant experience while checking-in into the hotel. I arrived with my wife at the hotel at 3.00pm and during check-in I requested for a King size bed. Was told that I have to pay an extra HKD100+ per night to upgrade. But when I told the front-desk staff that I do not wish to pay for the upgrade as all hotel do not charge extra for bed preference, I was told that there is no room available and was told that the room can only be ready at 4:30pm. Asked her why there are no rooms available as the time already passed 3:00pm, she gave the reason that there are guest requesting for late check-out. We then waited at the lobby (standing as the only 2 chairs located at the lobby were occupied). At around 3:30pm, we approached another personnel at the front-desk again to check-in. This time the personnel just check us in with a King size bed without any hassle at all. We were pretty upset about the whole incident but as my stay is only 2 nights and most of my time will be attending business meeting outside, we did not lodge any complaint to the management there. We noticed that MOST of the FRONT DESK staff DO NOT know how to smile and don't sound friendly at all. Will I recommend friends to stay at REGAL KOWLOON? Ans: A BIG NO!!!!
Ting T. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 27 iunie 2015
Hotel location is nice

clean, comfortable, convenient
7,3
It's quite a comfortable stay in this hotel. I will back again if I visit to HK again.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

SG-AGWEB-6A02