De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 4985 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (4985)
Sortare:
Duolun Z. Călători în pereche China, 16 februarie 2015
第一次去Hongkong

卫生
5,7
入住后忘记了梳妆包,让友人代取麻烦重重,服务小姐态度和行为都欠缺专业素质。还好负责人灵活解决了问题,感谢!东西保管还不错。
Alberto Z. Călători în grup Italy, 4 ianuarie 2015
ottima

posizione, pulizia, ristorante
8,7
Gaetano D. Călători drum de afaceri Italy, 7 decembrie 2014
Ottima scelta

Posizione, stanze, pulizia
8
L'hotel mi ha soddisfatto a pieno. Ottime stanze nuovissime per un prezzo molto contenuto rispetto ai livelli di HK.
Luca D. Călători drum de afaceri Italy, 28 octombrie 2014
buon rapporto qualità/prezzo

posizione, disponibilità di camere e servizi accessori quali navetta per aeroporto e altre destinazioni
8
E' la terza volta che soggiorno in questo hotel e continuerò ad andarci ogni volta che mi recherò ad Hong Kong. Buon rapporto qualità prezzo e disponibilità dello staff.
Nicola D. Călători drum de afaceri Italy, 18 iunie 2014
Ottimo Hotel

Posizione centrale, stanze ottime , breakfast discreto
8
Tranquillo e soddisfacente
Stefano I. Călători în pereche Italy, 21 noiembrie 2010
grande posizione ,ma camere piccole

posizione
5,7
servizio in camera ok. abbastanza silenzioso camere piccole
Sfat pentru călătorie: costo non eccessivo
Mead W. Călători în pereche United Kingdom, 23 mai 2016
good size room, clean and great location
5,7
.
Chan W. Călători în pereche Malaysia, 22 mai 2016
great location
5,3
great location
Claire K. Călători drum de afaceri Macau, 22 mai 2016
The smallest room I stayed.
4,3
Several times I stayed in this hotel and the room was large and comfortable. That's the reason I chose this hotel again. However, I was shocked when I went into the room and found that I had been arranged a super small room with 2 twin beds. Actually I didn't pay much attention to the room type name but the price of the room every year was more or less the same. I wondered whether I was so lucky that I had been upgraded to another room type versus the one I booked before. Or they had reconditioned that the room became much smaller than before. But the huge comparison of my impression towards this experience is somehow disappointed.
Paul T. Călători drum de afaceri United Kingdom, 15 mai 2016
Fantastic - something wrong with your rating syste
6
I've stayed here several times. This hotel is fantastic for the price. The BP International where I also stayed, is rated the same which is utterly absurd because it is terrible in comparison. Please sprt out yout rating system because I no longer trust it.
1 din 1 recenzii
Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Centru de afaceriRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exterior hotelRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - IntrareRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HolRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HolRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartamentRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07