De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Exterior hotel Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Intrare Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Grădină
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hol Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hol Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de fitness Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de bal Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurant Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 600
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 4601 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (4601)
Sortare:
Duolun Z. Călător în pereche China, 16 februarie 2015
第一次去Hongkong

卫生
5,7
入住后忘记了梳妆包,让友人代取麻烦重重,服务小姐态度和行为都欠缺专业素质。还好负责人灵活解决了问题,感谢!东西保管还不错。
Raportaţi această recenzie
Alberto Z. Călător în grup Italy, 4 ianuarie 2015
ottima

posizione, pulizia, ristorante
8,7
Raportaţi această recenzie
Gaetano D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 7 decembrie 2014
Ottima scelta

Posizione, stanze, pulizia
8
L'hotel mi ha soddisfatto a pieno. Ottime stanze nuovissime per un prezzo molto contenuto rispetto ai livelli di HK.
Raportaţi această recenzie
Luca D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 octombrie 2014
buon rapporto qualità/prezzo

posizione, disponibilità di camere e servizi accessori quali navetta per aeroporto e altre destinazioni
8
E' la terza volta che soggiorno in questo hotel e continuerò ad andarci ogni volta che mi recherò ad Hong Kong. Buon rapporto qualità prezzo e disponibilità dello staff.
Raportaţi această recenzie
Nicola D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 18 iunie 2014
Ottimo Hotel

Posizione centrale, stanze ottime , breakfast discreto
8
Tranquillo e soddisfacente
Raportaţi această recenzie
Stefano I. Călător în pereche Italy, 21 noiembrie 2010
grande posizione ,ma camere piccole

posizione
5,7
servizio in camera ok. abbastanza silenzioso camere piccole
Sfat pentru călătorie: costo non eccessivo
Raportaţi această recenzie
Joie T. Călător în pereche Singapore, 3 august 2015
Bad service attitude and room service

location / cleaniness
7
My stay overall was great . location good . food AROUND hotel good, except for on upon check in. I was waiting for so long for someone to serve at the counter, and overheard a staff name Brian and a group of 3 tourists conversation.Its was so rougly about 11.30 am which i knows its consider early check in, but tourist was asking him to TRY give him a room. Instead of telling this guy ok i will try , he say he cant control he is not the cleaner. WOW. wad a reply when its my turn i told him just upgrade my room to somewhere i can rest. no point arguing and making urself angry. And ask for top up of shampoo on the 3rd day their house keeper came by giving you a used 1/2 bottle.what a joke.
Raportaţi această recenzie
Pok M. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 1 august 2015
Good location

Being upgraded ! Good location
7
Raportaţi această recenzie
Ahmed R. Familii cu copii tineri Maldives, 30 iulie 2015
GREAT FACILITIES. RUDE STAFF

The Room, The Food, The Location.
7
The room, the food and the location of this hotel is great. We do not have any complaints whatsoever about how great the facility is. However, the staff do not pay justice to this facility. They are surprisingly rude, poorly trained and insults you right in your face. I would like to highlight 3 instances during the 3 nights we stayed.(1) CHECK IN when we checked in, the staff at the check in counter had a very thick attitude towards us, no greetings, no smiles, just always looking down at his monitor and looking annoyed by our presence. (2) DOORMAN When we called in for a cab driver to go to Disneyland, the doorman "screamed and shouted" at the driver in front of us for waiting for us in their parking space, came back to us and explained it was "lunch hour". We believe he could have been more polite in front of paying guests even though this was hotel policy. (3) CONCIERGE When we went to check out, we left our luggage to be picked up by concierge service, we did not know that the hotel policy required one person to be present when all luggages are cleared from room. When we requested the concierge to get our luggage, his only response in a rude tone was that he cannot help unless we were in the room. when we told we had checked out and didn't have a key card to go to our rooms, he simply repeated what he said before without even giving us an alternative solution to our very obvious problem. Finally, we went up to ge the luggage after getting new key cards done from the reception, i confronted the concierge by asking him if he was having a bad day. and he said "he woke up very early that day at 430am" and that he has a "9 hour shift" and then finally when he realised i might get very upset he said "sorry if i made you feel bad before" in broken English. Which was i think the most honest and candid moment i had with any of the staff at this hotel.
Raportaţi această recenzie
Chu B. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 24 iulie 2015
A great hotel for the business traveller

location, dining facility and customer service
10
overall, a great hotel. Must give credit to the service we got from everybody.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Centru de afaceriRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Exterior hotelRegal Kowloon Hotel Hong Kong - IntrareRegal Kowloon Hotel Hong Kong - GrădinăRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HolRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HolRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Sală de balRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurantRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - ApartamentRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - BaieRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01