sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Regency Hotel Macau

2 Estrada Almirante Marques Esparterio, Taipa / Cotai, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Regency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Regency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Regency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Regency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Regency Hotel Macau Macau - Baie Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Apartament Regency Hotel Macau Macau - Interior hotel Regency Hotel Macau Macau - Exterior hotel Regency Hotel Macau Macau - Interior hotel
Regency Hotel Macau Macau - Coffee Shop/Cafenea Regency Hotel Macau Macau - Piscină Regency Hotel Macau Macau - Hol Regency Hotel Macau Macau - Hol Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Restaurant Regency Hotel Macau Macau - Facilităţi de recreere Regency Hotel Macau Macau - Grădină Regency Hotel Macau Macau - Piscină Regency Hotel Macau Macau - Coffee Shop/Cafenea
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 326

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 6779 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,3
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (6779)
Sortare:
Aldo B. Călător în grup Italy, 16 februarie 2013
Hotel nella media.

per il periodo in cui abbiamo soggiornato era il più economico
5,3
posizione a metà tra la città vecchia e i casinò. bus navetta gratuito per il centro e per i casinò, ma fino ad una certa ora. colazione per cinesi e poco internazionale. Camere vecchie. personale comunque gentile.
Majid M. Călător individual Switzerland, 25 iunie 2011
Hotel assolutamente non qualificato per 5 stelle

Nulla
2,3
Albergo pessimo, di qualità e di servizio. C'è una specie di regime militare (alle 22.00 già tutto è chiuso). La qualità delle camere è scadente (a livello massimo di un albergo 2 stelle). La valutazione generale è assolutamente negativa. Questo hotel lo sconsiglio. La qualità della colazione è medio basso.
Hotel Feature Tip: Assolutamente da evitare e da togliere dalla lista degli alberghi 5 stelle.
Francesco B. Călător în pereche Italy, 6 iunie 2011
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

piscina
7,3
Buona posizione, aeroporto a due passi, vicino a isola Macau.
Hotel Feature Tip: un po' vecchio e niente casino'
Ming Y. Călător în pereche Hong Kong, 27 octombrie 2014
the standard is downgraded

The resort part are very nice
7,3
The location are good, room are clean, but regret, the furniture are old, the bed side wall light was fell down in my room, the wooden curtain are hard to close after open, the wallpaper in the bathroom are broken. it did not up to 4 stars standard. The hotel is downgraded compare with old time Hyatt regency.
Zhi J. Călător pentru drum de afaceri China, 27 octombrie 2014
Good For Biz Travel

Good Great Fit
7,7
Good
Jooyong L. Călător pentru drum de afaceri South Korea, 26 octombrie 2014
No good for biz trips

towel only ..
3,3
Was terrible. smell, old furnitures, bad breakfast.
Hoi Y. Călător în pereche Hong Kong, 26 octombrie 2014
abit dirty and smelly

booked doubke king bed but not available when check in
2,3
will not come again....if not comfort and dirty
Yuk M. Călător în pereche China, 22 octombrie 2014
Best of trip

Staff, cleanliness, and extra services
10
Wonderful
Pappu S. Călător în pereche Bangladesh, 22 octombrie 2014
Food is poor stuff isn't good room isn't new

Nothing best there
4,7
Pamela A. Familii cu copii tineri Philippines, 20 octombrie 2014
Stately but aging

I liked the size of the room, the fact that it has character, and the view.
6,3
A decent hotel (respectable size, facade, lobby) but it needs refurbishment. The design of our room is quaint with a homey feel. My 4 year old loved how it looked. Furniture and fixtures are old though. Even the blanket! Ick. If against the light, you can see that the duvet is not whole anymore but in...clumps? The room smells of cigarette smoke, as does the hallway. I did ask for a non-smoking room but that was what they could give. As we were in Macau for an overnight stay only, we were out most of the time so it was okay enough for the price, considering we got an extra bed and the room came with buffet breakfast. I didn't get to go around the hotel so I didn't see their pool and (several) tennis courts. I hear there are plans to renovate it. With their view and location at a developing area, it would serve them well to do so. If I do get to go back to Macau, I want to try the Venetian:)

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Regency Hotel Macau MacauRegency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRegency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRegency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRegency Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRegency Hotel Macau Macau - BaieRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - ApartamentRegency Hotel Macau Macau - Interior hotelRegency Hotel Macau Macau - Exterior hotelRegency Hotel Macau Macau - Interior hotelRegency Hotel Macau Macau - Coffee Shop/CafeneaRegency Hotel Macau Macau - PiscinăRegency Hotel Macau Macau - HolRegency Hotel Macau Macau - HolRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - RestaurantRegency Hotel Macau Macau - Facilităţi de recreereRegency Hotel Macau Macau - GrădinăRegency Hotel Macau Macau - PiscinăRegency Hotel Macau Macau - Coffee Shop/CafeneaRegency Hotel Macau Macau - PiscinăRegency Hotel Macau Macau - PiscinăRegency Hotel Macau Macau - Piscină


AS-AGWEB-3B03