sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd.,Patong,Kathu, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Plajă Renoir Boutique Hotel Phuket - Nightclub Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Spa Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Facilităţi de recreere Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinte Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi
Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Hol Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepţie Renoir Boutique Hotel Phuket - Hol Renoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinte Renoir Boutique Hotel Phuket - Exterior hotel
Zona Patong Număr camere: 20
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 168 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
6,4
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (168)
Sortare:
Silvana R. Călător individual Italy, 15 decembrie 2013
poteva essere molto carino

design ,camere silenziose ,giardino
7,3
nel complesso buono,l'hotel era nato come boutique hotel ma il degrado ora ha preso il sopravvento .incuria nella gestione.
Vito I. Călător individual Italy, 21 ianuarie 2012
Hotel un pò decentrato, gestione molto amichevole

camere ariose e ben arredate
5,7
l'hotel ha tre piani senza ascensore, accettano prenotazione in over booking e ho dovuto cambiare stanza, non mi hanno spostato ancora solo perchè mi sono opposto. il personale sopperisce a problemi organizzativi con simpatia e disponibilità
Ploenpit B. Familii cu copii tineri Thailand, 13 iulie 2014
Great

Good reasonable price
7
Marko L. Călător individual New Zealand, 16 mai 2014
It's my second stay at this hotel and it was great

Jacuzzi in deluxe rooms, free wifi, great looking room decor
8
lovely, hassle free stay, no complaints
Marko L. Călător individual New Zealand, 10 mai 2014
Good Stay

Jacuzzi in room, décor and hi speed internet
8,7
Phatnapa C. Călător în pereche Thailand, 10 mai 2014
Reasonable price big room very enjoyable

Big jacuzzi big room
6,7
Nice and suitable for short stay not far from the centre if u rent car or motorbike
Drazen S. Călător în pereche Croatia, 10 mai 2014
Great value,very happy here

Location,Room,TV
9,3
I,m staying here for 20 days already and can stay more,i,m very happy with all,is not far from Patong and very close to Karon beach for swimm..room is nice ,wooden floor,nice decoration,huge TV with 80 chanells,great view,ladies receptionist very friendly...
Puangpaga A. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 4 mai 2014
friendly, clean and quiet area

clean quiet friendly
10
I came to visit Phuket in low season, but hotel still keep all clean and comfort, easy check in, staff speak english well, high speed internet working perfect, room have good size and nice Thai boutique decoration, got 40 inch TV with International chanel, lovely small bacony that you can sit out or dry some swimsuit, water run well and room smell good with wood floor. only parking little bit too busy sometimes, but staff will come help when parking full. few minuts walk to FAMILY MART. i would recommened for long term stay. best price for long term.
Chong S. Călător individual Malaysia, 2 mai 2014
Nice hotel to sleep

good decoration, quiet, small but unique
6,3
not too bad, i was surprised for the decoration of the hotel which hide in this corner. very quiet, this is the thing i like.
Drazen S. Călător în pereche Croatia, 1 mai 2014
Great experiance !!!

Room, View, Location
10
First I have doubts to book this hotel,but after few days of staying i was prolonged my staying here for another 15 days..all is simple great,only you need to rent motorbike or car,because is litle far for walk to beaches or center...

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - PlajăRenoir Boutique Hotel Phuket - NightclubRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - SpaRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Facilităţi de recreereRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinteRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - HolRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepţieRenoir Boutique Hotel Phuket - HolRenoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinteRenoir Boutique Hotel Phuket - Exterior hotel


AS-AGWEB-3A07