Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Renoir Boutique Hotel

20/7-9 Siriraj Rd.,Patong,Kathu, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

rezervaţi acum!

Renoir Boutique Hotel Phuket - Plajă Renoir Boutique Hotel Phuket - Nightclub Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Spa Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Facilităţi de recreere Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinte Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Baie Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi
Renoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Renoir Boutique Hotel Phuket - Hol Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Restaurant Renoir Boutique Hotel Phuket - Recepţie Renoir Boutique Hotel Phuket - Hol Renoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinte Renoir Boutique Hotel Phuket - Exterior hotel
Situare: Patong Număr camere: 20
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 154 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
6,4
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (154)
Silvana R. Călător individual Italy, 15 decembrie 2013
poteva essere molto carino

design ,camere silenziose ,giardino
7,3
nel complesso buono,l'hotel era nato come boutique hotel ma il degrado ora ha preso il sopravvento .incuria nella gestione.
Vito I. Călător individual Italy, 21 ianuarie 2012
Hotel un pò decentrato, gestione molto amichevole

camere ariose e ben arredate
5,7
l'hotel ha tre piani senza ascensore, accettano prenotazione in over booking e ho dovuto cambiare stanza, non mi hanno spostato ancora solo perchè mi sono opposto. il personale sopperisce a problemi organizzativi con simpatia e disponibilità
Hendry H. Călător în pereche Indonesia, 14 aprilie 2014
nice hotel

big room
6
good hotel, rent the motor bike with hotel
Marko L. Călător individual New Zealand, 22 martie 2014
No problems at all, excellent stay.

Jacuzzi in the room, walking distance from the beach, staff
8,3
Excellent, no complaints at all. I had a really comfortable stay and would return again if the price is right.
Andrew B. Călător individual United Kingdom, 6 martie 2014
Nice hotel good price

Internet/wifi, cleanliness ,close to everything
8,7
Pleasant good sleep, reasonably priced, close to everything shopping and markets and nightlife
Dimas P. Călător în pereche Indonesia, 5 martie 2014
good stay, good surroundings

good room, friendly staff, value for moey
8,3
first I think this hotel is hard to find, but when I came to Phuket town, then find a taxi to this hotel, the location was so good..the hotel is really easy to find because it close to Simon Cabaret.. the hotel was so nice..wooden floor, wide bed, linen, LCD TV, hot shower, refrigerator, all in good conditions. the staff was so friendly, anytime i need their helps, they can do it, also with good English.
Declan Q. Călător individual Ireland, 27 februarie 2014
Disappointed By This Hotel

There are no 3 best things, only 1 thing - this hotel is quite inexpensive for Patong during high season.
2,7
My room was old and shabby. My room was on the third floor and the hotel doesn't have an elevator.
Willem V. Călător în pereche Netherlands, 4 ianuarie 2014
Okay

close to beach, close to nightlife and quiet place.
5,7
A quiet place but not far from the main attractions of Pukhet, beaches and nightlife. Easy to hire a motorcycle and the roads are not to congested to cause problems. There is no food available in the hotel but good restaurants nearby although some are expensive, for Thai standards that is.
Joao F. Călător în pereche Portugal, 4 ianuarie 2014
very good

price, quite, easy access
6
Widar L. Călător în pereche Norway, 13 decembrie 2013
Cheap hotel with nice paintings/decorations.

Silent, cheap , Balcony (but no chairs)
5
OK, but the hotel should be able to arrange pick up at the air port. We asked but never received an answer. A Hotel that cannot be paid by Credit Card has no future even if it is nicely decorated With lots of big paintings.

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Renoir Boutique Hotel PhuketRenoir Boutique Hotel Phuket - PlajăRenoir Boutique Hotel Phuket - NightclubRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - SpaRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Facilităţi de recreereRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinteRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - BaieRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRenoir Boutique Hotel Phuket - HolRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - RestaurantRenoir Boutique Hotel Phuket - RecepţieRenoir Boutique Hotel Phuket - HolRenoir Boutique Hotel Phuket - Cadă fierbinteRenoir Boutique Hotel Phuket - Exterior hotel


AS-AGWEB-3C04