De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Ridor Guesthouse

Flat A9,Floor 10,Mirador Mansion, 54-56B Nathan Road,Tsim Sha Tsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,3

din 278 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,4
Situare
8,5
Prestaţia personalului
5,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
5,7
Confort/Standard Cameră
6,0
Alimentaţie/Local
5,1
Toate opiniile (278)
Sortare:
Laura C. Călători în grup Indonesia, 18 august 2015
excelent

excelent
8
Raportaţi această recenzie
Laura C. Călători în grup Indonesia, 16 august 2015
excelent

excelent
8
Raportaţi această recenzie
Hsin J. Familii cu copii în vârstă Taiwan, 3 ianuarie 2015
Good location

location, cheap
5,7
The bathroom is super small for a family room, you have to shower with Toilet, the hot water is not stable, the smell of the aisle is bad, like pee. Only got one key, cant fix for 4 ppl, no hair dryer, the electric kettle is broken, and the door of bathroom is broken too. Very cheap, but i don't think i would visit it again.
Raportaţi această recenzie
Merle T. Familii cu copii tineri Philippines, 29 decembrie 2014
Worst hotel I ever entered and transacted
2,3
Worst hotel, dishonest staff, no sense of responsibility
Raportaţi această recenzie
Daniel L. Familii cu copii tineri Malaysia, 18 decembrie 2014
small room

good location, near lrt station, place to stay
7,7
good location, near lrt station, place to stay
Raportaţi această recenzie
Daniel L. Familii cu copii tineri Malaysia, 18 decembrie 2014
Good location but smelly toilet and poor environm

Good location, budget and near to mrt
6
we are families with 2 younger children travelling to hongkong on early december. It was a good location whereby mrt station is situated next to our building. the only best thing i can recall. The toilet was smelly and the door couldnt closed properly. i had informed to the person in charge but she told me that it was a safety precaution not to lock the toilet door. (totally crap!) Though it was situated next to mrt station, i would recommend to pay extra to stay a better place.
Raportaţi această recenzie
Kitty Z. Călători individuali China, 14 decembrie 2014
Good position

Attitude. Service
5,7
small , dirty ,unconfortable but good service and reasonable price
Raportaţi această recenzie
Natalia K. Călători în grup Indonesia, 13 decembrie 2014
Ridor Guesthouse

good service
5,3
small , dirty ,uncomfortable but good service
Raportaţi această recenzie
Leong S. Familii cu copii tineri Malaysia, 27 noiembrie 2014
CLEAN & CONVENIENCE

The lady boss is friendly as she allow us early checked in. The room is clean & comfortable.
6
N/A
Raportaţi această recenzie
Bhawadhol P. Călători în pereche Thailand, 23 noiembrie 2014
Room is different from their photos. WiFi on 10th

Location, nice owner named Cyndy
5,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Ridor Guesthouse Hong KongRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - ÎmprejurimiRidor Guesthouse Hong Kong - Plan EtajeRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotelRidor Guesthouse Hong Kong - Interior hotel


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05