sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Orasul Macau, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Baie Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Apartament Rio Hotel Macau Macau - Interior hotel Rio Hotel Macau Macau - Hol Rio Hotel Macau Macau - Piscină Rio Hotel Macau Macau - Pub/Lounge Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Nightclub
Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Hol Rio Hotel Macau Macau - Piscină Rio Hotel Macau Macau - Sală de fitness Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Dotări Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel
Zona Orasul Macau Număr camere: 449

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 889 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (889)
Sortare:
Fabio S. Călător individual Italy, 16 octombrie 2014
Hotel rio

Cortesia pulizia posizione
10
hotel perfetto sotto ogni punto di vista, camera enorme pulita di lusso , silenziosa , bagno con tutto l'occorrente, se torno a Macao sicuramente al Rio , sempre se trovo la stessa offerta 110 euro a notte non economica ma li vale tutti e di molto di più
Francesco Q. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 noiembrie 2013
sono stato bene ci tornerò

camere molto grandi, centrale, pulizia
9
Ho soggiornato 3 volte a macau quest'anno, le camere sono molto più grandi, non ho mai visto camere così grandi ( sono stato agente di viaggio e ho per lavoro girato molti hotel ). la colazione è comunque abbondante, ( frittate fatte al momento, carne, affettati vari, etc )in particolare una ragazza che serviva le colazioni era oltre che molto bella, sempre sorridente e premurosa. Consiglio sicuramente questo hotel per soggiorni a macau, ottimo rapporto qualità prezzo.
Giuseppe M. Călător individual Switzerland, 6 mai 2012
Buon Hotel e camere grandi

Ottima posizione centrale e camere spaziose
6,3
L'hotel è piacevole e c'è sicuramente cortesia nel servizio, tuttavia alcune camere erano per fumatori e ora sono diventate per non fumatori. L'hotel inoltre non è attrezzato molto bene per i gusti occidentali in materia di cibo.
Michael T. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 23 ianuarie 2015
Review

Value
5,7
Ok
Edwina J. Călător individual United States of America, 21 ianuarie 2015
Just a place to sleep

comfortable bed, tub, only 1night
6
Positives: bed was comfortable, and they gave us bigger room with a tub. The staff really tried to be helpful. I did not eat or drink here so I can't rate the food/drinks. I wanted to select N/A Negatives: I was looking forward to the spa and this was the reason I choose this hotel but I was told the spa is for MEN ONLY. They told me to go to the Holiday Inn for the spa and to sleep at RIO. Just be warned...there is no spa, and the casino is a joke. The staff was nice although they refused to refund my money when I spoke with a manager. I won't be staying there again.
Man L. Călător individual Hong Kong, 19 ianuarie 2015
very comfort room with TWO DOUBLE BED!!!!

room huge , can stay a whole family
10
Lee T. Călător în pereche Singapore, 18 ianuarie 2015
Generally is a very good hotel.

Location. It is 15 minutes walk to MGM casino.
7,7
Good except wireless internet is not working very well for reading email via IPAD.
Van H. Călător în pereche Canada, 16 ianuarie 2015
Great, affordable

Bathroom, size, cleaniess
9
The hotel was great! Very clean and the rooms are spacious. Casino in the Rio is small and sub par, location is ok but not the best. They do have a free shuttle running every 30 mins to the ferry until 8:30pm and from the ferry station you can hop onto other casino's shuttle. Taxi is very cheap too
Gabriel S. Călător pentru drum de afaceri China, 10 ianuarie 2015
good location, bad breakfast

good location, room spacious, quiet room
8,3
breakfast needs to be improve
Shi J. Călător în pereche Malaysia, 4 ianuarie 2015
Good location

Big room, convenient and friendly staff
8

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rio Hotel Macau MacauRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - BaieRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - ApartamentRio Hotel Macau Macau - Interior hotelRio Hotel Macau Macau - HolRio Hotel Macau Macau - PiscinăRio Hotel Macau Macau - Pub/LoungeRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - NightclubRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - HolRio Hotel Macau Macau - PiscinăRio Hotel Macau Macau - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - DotăriRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Exterior hotelRio Hotel Macau Macau - Exterior hotelRio Hotel Macau Macau - Exterior hotel


AS-AGWEB-3B07