De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Oraşul Macau, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Baie Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Apartament Rio Hotel Macau Macao - Interior hotel Rio Hotel Macau Macao - Hol Rio Hotel Macau Macao - Piscină Rio Hotel Macau Macao - Pub/Lounge Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Nightclub
Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Hol Rio Hotel Macau Macao - Piscină Rio Hotel Macau Macao - Sală de fitness Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Dotări Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel
Zona Oraşul Macau Număr camere: 449

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 1153 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (1153)
Sortare:
Fabio S. Călător individual Italy, 16 octombrie 2014
Hotel rio

Cortesia pulizia posizione
10
hotel perfetto sotto ogni punto di vista, camera enorme pulita di lusso , silenziosa , bagno con tutto l'occorrente, se torno a Macao sicuramente al Rio , sempre se trovo la stessa offerta 110 euro a notte non economica ma li vale tutti e di molto di più
Raportaţi această recenzie
Francesco Q. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 noiembrie 2013
sono stato bene ci tornerò

camere molto grandi, centrale, pulizia
9
Ho soggiornato 3 volte a macau quest'anno, le camere sono molto più grandi, non ho mai visto camere così grandi ( sono stato agente di viaggio e ho per lavoro girato molti hotel ). la colazione è comunque abbondante, ( frittate fatte al momento, carne, affettati vari, etc )in particolare una ragazza che serviva le colazioni era oltre che molto bella, sempre sorridente e premurosa. Consiglio sicuramente questo hotel per soggiorni a macau, ottimo rapporto qualità prezzo.
Raportaţi această recenzie
Giuseppe M. Călător individual Switzerland, 6 mai 2012
Buon Hotel e camere grandi

Ottima posizione centrale e camere spaziose
6,3
L'hotel è piacevole e c'è sicuramente cortesia nel servizio, tuttavia alcune camere erano per fumatori e ora sono diventate per non fumatori. L'hotel inoltre non è attrezzato molto bene per i gusti occidentali in materia di cibo.
Raportaţi această recenzie
Liviani N. Călător în pereche Indonesia, 27 iulie 2015
Surprise is waiting in your room

Spacious room, Strong water pressure in shower, Newly renovated
6
On our arrival, the front door staff did not help us with our luggage. At the reception, the check-in was super slow, we were waiting for 30 minutes to get our room. Our room was OK and spacious, newly renovated. The bed is so so. It has strong water pressure in the shower. There is no international but domestic TV channels. The location is not in UNESCO world heritage and public transports only available to certain places. We got "surprised" in the first night of our stay, as Cockroach were crawling on our face when we were sleeping. We managed to catch the cockroach, reported the case to duty manager and moved to higher floor. We do not recommend this hotel.
Raportaţi această recenzie
Monalisa B. Familii cu copii tineri Philippines, 25 iulie 2015
Its location was not what we were looking for

Well, the reception were courteous and firm. Check-in and check-out were fast. The housekeeping really cleaned up well. The room were spacious.
7
First, I had two bookings one was under my husband's name unfortunately he could not make it to Macau. Reservation insisted on following the rules which was inconvenient but I understood that they were following their protocol. I just think they should be more flexible as per the case requires. The rooms were spacious. I felt like the rooms were not sound-proof but because even the hallways were carpeted the noise were minimal. The deluxe room both had a shower and a bathtub which was nice. Everything was clean. We even had a minibar inside and a safety vault. Wifi in the rooms was also strong. However, the worst thing about our stay is its location. It is far from all the action and the lights. Good thing they have a free shuttle ride to the ferry terminal and from there you can go to the other hotels which also provide free shuttle service from there. When u are in for a staycation this will do the job but if u want to be in the middle of where the action happens then you are not at the right side of town. The Ruins is not too near yet not too far but that is all it is kinda proximate to. Over-all it is good except the location. Good thing we were there long enough to enjoy the sights even though they were a bit far from where we were in Rio.
Raportaţi această recenzie
Chung K. Călător în grup Singapore, 20 iulie 2015
Life at Rio

Room is huge! Convenient location. Great value for money
8
Was good. The housekeeping team did not turnover the room until you are out. Was never disturbed when in room
Raportaţi această recenzie
Yuet N. Călător în pereche Hong Kong, 19 iulie 2015
very good

clean,cozy & staff very nice
7,3
Raportaţi această recenzie
Victor C. Familii cu copii tineri Malaysia, 18 iulie 2015
Value for money

Clean, new and spacious. However Casino is not established
7,7
Room is comfortable and relaxing.
Raportaţi această recenzie
Wee T. Călător în pereche Malaysia, 18 iulie 2015
recommended to friend

good location, clean and good service
10
satisfaction
Raportaţi această recenzie
Ming C. Familie, copii în vârstă Singapore, 17 iulie 2015
Room is big and cleaness. It's value of money.

Clean, Comfort, Convenient
8,3
Big, Clean, Comfort, Convenient, Value of Money!!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - ApartamentRio Hotel Macau Macao - Interior hotelRio Hotel Macau Macao - HolRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - Pub/LoungeRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - NightclubRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - HolRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - DotăriRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Interior hotelRio Hotel Macau Macao - DotăriRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02