sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Orasul Macau, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Baie Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Apartament Rio Hotel Macau Macau - Interior hotel Rio Hotel Macau Macau - Hol Rio Hotel Macau Macau - Piscină Rio Hotel Macau Macau - Pub/Lounge Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Nightclub
Rio Hotel Macau Macau - Spa Rio Hotel Macau Macau - Hol Rio Hotel Macau Macau - Piscină Rio Hotel Macau Macau - Sală de fitness Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Dotări Rio Hotel Macau Macau - Restaurant Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macau - Exterior hotel
Zona Orasul Macau Număr camere: 449

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 791 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (791)
Sortare:
Fabio S. Călător individual Italy, 16 octombrie 2014
Hotel rio

Cortesia pulizia posizione
10
hotel perfetto sotto ogni punto di vista, camera enorme pulita di lusso , silenziosa , bagno con tutto l'occorrente, se torno a Macao sicuramente al Rio , sempre se trovo la stessa offerta 110 euro a notte non economica ma li vale tutti e di molto di più
Francesco Q. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 noiembrie 2013
sono stato bene ci tornerò

camere molto grandi, centrale, pulizia
9
Ho soggiornato 3 volte a macau quest'anno, le camere sono molto più grandi, non ho mai visto camere così grandi ( sono stato agente di viaggio e ho per lavoro girato molti hotel ). la colazione è comunque abbondante, ( frittate fatte al momento, carne, affettati vari, etc )in particolare una ragazza che serviva le colazioni era oltre che molto bella, sempre sorridente e premurosa. Consiglio sicuramente questo hotel per soggiorni a macau, ottimo rapporto qualità prezzo.
Giuseppe M. Călător individual Switzerland, 6 mai 2012
Buon Hotel e camere grandi

Ottima posizione centrale e camere spaziose
6,3
L'hotel è piacevole e c'è sicuramente cortesia nel servizio, tuttavia alcune camere erano per fumatori e ora sono diventate per non fumatori. L'hotel inoltre non è attrezzato molto bene per i gusti occidentali in materia di cibo.
Ting L. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 9 noiembrie 2014
Fair price

good location, clean, fair price
7
Sally Y. Familie, copii în vârstă Singapore, 4 noiembrie 2014
Difficulty to have any refreshment before 5pm,

Room very clean, local convenient, and hotel staff very helpful
8,7
Yes, this hotel clean & conformable to stay, location only very convenient, dinning near hotel, and hotel also got casino but no slot machine.
Szan T. Călător individual Singapore, 31 octombrie 2014
Overall a good stay except for a isolated issue

Quiet room; generally good staff and servicep
6
The hotel was good overall except on the last day, I found a dead cockroach on the other bed which I thankfully did not sleep on. ( I was given a twin room though I was a solo traveller.) the duty manager came down to have a look and apologized. It was possibly because they just had a fumigation exercise a few days ago. Despite this incident, I would say the hotel is quite well managed and the check in staff made an effort to fulfil my request for a quiet room.
Leandro L. Călător în grup Philippines, 30 octombrie 2014
nice hotel in macau city

value for money, the spa and the big rooms
8,3
i had pleasant stay the location is perfect it is in the middle of macau cry a few walking distance too everything the room were nice and spacious even has a 5 star feel too it. it has also the most beautiful spa in macau i in my opinion.
Lai N. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 27 octombrie 2014
Rio Hotel Macau
8
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Koh C. Călător în pereche Malaysia, 24 octombrie 2014
Good

Good
8
Miroslaw G. Călător individual Poland, 24 octombrie 2014
OK but price it's too high

Clean And good service
9,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rio Hotel Macau MacauRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - BaieRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - ApartamentRio Hotel Macau Macau - Interior hotelRio Hotel Macau Macau - HolRio Hotel Macau Macau - PiscinăRio Hotel Macau Macau - Pub/LoungeRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - NightclubRio Hotel Macau Macau - SpaRio Hotel Macau Macau - HolRio Hotel Macau Macau - PiscinăRio Hotel Macau Macau - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - DotăriRio Hotel Macau Macau - RestaurantRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macau - Exterior hotelRio Hotel Macau Macau - Exterior hotelRio Hotel Macau Macau - Exterior hotel


AS-AGWEB-3B06