De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Oraşul Macau, Macao, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Baie Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Apartament Rio Hotel Macau Macao - Interior hotel Rio Hotel Macau Macao - Hol Rio Hotel Macau Macao - Piscină Rio Hotel Macau Macao - Pub/Lounge Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Nightclub
Rio Hotel Macau Macao - Spa Rio Hotel Macau Macao - Hol Rio Hotel Macau Macao - Piscină Rio Hotel Macau Macao - Sală de fitness Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Dotări Rio Hotel Macau Macao - Restaurant Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţi Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel Rio Hotel Macau Macao - Exterior hotel
Zona Oraşul Macau Număr camere: 449

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 1195 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (1195)
Sortare:
Fabio S. Călător individual Italy, 16 octombrie 2014
Hotel rio

Cortesia pulizia posizione
10
hotel perfetto sotto ogni punto di vista, camera enorme pulita di lusso , silenziosa , bagno con tutto l'occorrente, se torno a Macao sicuramente al Rio , sempre se trovo la stessa offerta 110 euro a notte non economica ma li vale tutti e di molto di più
Raportaţi această recenzie
Francesco Q. Călător pentru drum de afaceri Italy, 24 noiembrie 2013
sono stato bene ci tornerò

camere molto grandi, centrale, pulizia
9
Ho soggiornato 3 volte a macau quest'anno, le camere sono molto più grandi, non ho mai visto camere così grandi ( sono stato agente di viaggio e ho per lavoro girato molti hotel ). la colazione è comunque abbondante, ( frittate fatte al momento, carne, affettati vari, etc )in particolare una ragazza che serviva le colazioni era oltre che molto bella, sempre sorridente e premurosa. Consiglio sicuramente questo hotel per soggiorni a macau, ottimo rapporto qualità prezzo.
Raportaţi această recenzie
Giuseppe M. Călător individual Switzerland, 6 mai 2012
Buon Hotel e camere grandi

Ottima posizione centrale e camere spaziose
6,3
L'hotel è piacevole e c'è sicuramente cortesia nel servizio, tuttavia alcune camere erano per fumatori e ora sono diventate per non fumatori. L'hotel inoltre non è attrezzato molto bene per i gusti occidentali in materia di cibo.
Raportaţi această recenzie
Taro N. Călător în grup Japan, 30 august 2015
Good location, clean and wide room

Good location, clean and wide room
7,3
Now floors renovating, I didn't care but consider it if you care for quieter circumstances.
Raportaţi această recenzie
Kim T. Călător în pereche Singapore, 11 august 2015
Big rooms

Big rooms
7,7
Good
Raportaţi această recenzie
Marcus W. Călător în grup Malaysia, 7 august 2015
Hong Kong trip

Casino, size of bed, toilet
8,7
Raportaţi această recenzie
Patrick O. Călător în pereche Ireland, 7 august 2015
Disappointed

Location, Modern
5
I will not stay at the Rio again. I was there 3 days, 3rd day there was no hot water for a shower. The breakfast was "so so" very Chinese style. I had pre paid. They took 500HK$ deposit from my credit card on arrival - not a problem, when I left they refused to return saying they would do so in a few days. I have stayed in better 3 star Chinese hotels in China.
Raportaţi această recenzie
Wei N. Familii cu copii tineri Malaysia, 31 iulie 2015
spacious room

swimming pool, spacious room,
7,3
i like the room as it is very big while we are booking the deluxe twin room which has 2 queen beds. the room is located at 20th floor which can have a better view of the city. There is a bus station outside the hotel( forget the bus number). This hotel provide free shuttle to macau ferry terminal,but not gongbei border.
Raportaţi această recenzie
Teik S. Călător în pereche Malaysia, 28 iulie 2015
relax

Sleep, relax and Sleep
7,7
Raportaţi această recenzie
Suk M. Familii cu copii tineri Canada, 27 iulie 2015
good

the location is very convenient
9
Spacious room, convenient location, very nice staff
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rio Hotel Macau MacaoRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - ApartamentRio Hotel Macau Macao - Interior hotelRio Hotel Macau Macao - HolRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - Pub/LoungeRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - NightclubRio Hotel Macau Macao - SpaRio Hotel Macau Macao - HolRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - DotăriRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Exterior hotelRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Interior hotelRio Hotel Macau Macao - DotăriRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - BaieRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Sală de fitnessRio Hotel Macau Macao - PiscinăRio Hotel Macau Macao - RestaurantRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Cameră de oaspeţiRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiereRio Hotel Macau Macao - Atracţii în apropiere


AS-AGWEB-3B05