De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Baie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepţie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hol Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interior hotel Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Club pentru copii Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Old Quarter Număr camere: 51
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 2568 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (2568)
Sortare:
Lucia S. Călător în pereche Italy, 20 august 2013
Centrale ma silenzioso

Vicinanza ai luoghi turistici e ai negozi, tranquillità, personale disponibile
7,7
Abbiamo soggiornato al Rising Dragon Palace per tre notti, intervallate da un'escursione alla baia di Halong organizzataci dall'hotel stesso. L'albergo è tranquillo, le stanza sono grandi e comode. L'unico appunto che ho da fare riguarda l'illuminazione, veramente scarsa sia in camera, sia soprattutto in bagno, dove c'è un solo faretto a soffitto che non è certamente sufficiente.
Raportaţi această recenzie
Alberto B. Călător în pereche Italy, 21 iulie 2013
Un Dragone grande grande

dislocazione,gentilezza,pulizia
9
Ottimo hotel,scelto in base alle ottime "reviews".Buona pulizia delle camere,personale molto gentile e servizievole ed un ottima colazione.Unico piccolo neo:vicino passa la ferrovia,primo treno alle 6,30 circa (la nostra camera la 503)...
Raportaţi această recenzie
Elena C. Călător în pereche Italy, 25 august 2011
Lo staff era molto cortese e super organizzato.

Camera bella, con bagno a vista, pulitissimo.
9,7
L'albergo si trova in ottima posizione vicino alla old town ed al lago. Staff super disponibile anche nell'aiutarvi in maniera disinteressata a sceglier tour, attività, ristoranti, ecc... Globalmente ottimo value for money.
Raportaţi această recenzie
Munkong F. Călător în pereche Malaysia, 22 august 2015
Service quality

Staff service / breakfast/location
8,7
Raportaţi această recenzie
Jen L. Călător în pereche United States of America, 10 august 2015
I recommend this hotel

1) the room was excellent. On our first night there, the staff even put rose petals on the bed. 2) the hotel room was very clean 3) the staff was friendly and gives accurate information
9
Raportaţi această recenzie
Lindy T. Călător în pereche Australia, 9 august 2015
Find better value for money elsewhere

Front desk service, Location
7
My partner and I stayed at Rising Dragon Palace Hotel for one night in August 2015. We had also stayed at another Old Quarter Hotel during the same trip. Overall the hotel was not bad. However I feel that there are much better hotels for the same price in the area. We were given a room on the 2nd floor that was quite noisy as it was right beside the lift and could hear everything from the front lobby. Upon entering the room we discovered that the safe was not working, the bathroom exhaust fan was not working and there was no hand towel provided. We told the front desk staff about this and they were very apologetic and promised to fix these problems before we returned. When we got back after dinner the exhaust fan was fixed but they workers had lefts screws and dust all over the floor. The safe was still not working and there was no hand towel provided (1 out of 3 problems fixed). One good thing was that they provided a takeaway breakfast for us when we told them that we had to leave early to catch a train. Other than this the staff were lovely and the room was decent.
Raportaţi această recenzie
Arnold H. Călător în pereche United States of America, 6 august 2015
Thank you!

Breakfast buffet, very comfortable bed and helpful staff.
9,3
Wonderful.....wish we could have stayed longer.
Raportaţi această recenzie
Yun P. Călător individual United Kingdom, 1 august 2015
Staff nice, breakfast taste good

Staff nice, room clean, comfortable
7,3
Raportaţi această recenzie
Wesley W. Călător pentru drum de afaceri Australia, 31 iulie 2015
One night

Value for money, good facilities, clean
8,3
No problems
Raportaţi această recenzie
Laura N. Călător individual Estonia, 3 iulie 2015
Wonderful stay

The breakfast was amazing, with something to offer for every palette. Also loved the rooftop bar, as the view was amazing.
10
The hotel is very clean and comfortable, and sending a special love message to the pillows we had - it was like sleeping on a dream.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BaieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepţieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HolRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interior hotelRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Club pentru copiiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interior hotelRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06