sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem District - Cartierul Vechi, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Baie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepţie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hol Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District - Cartierul Vechi Număr camere: 51
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 2421 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (2421)
Sortare:
Lucia S. Călător în pereche Italy, 20 august 2013
Centrale ma silenzioso

Vicinanza ai luoghi turistici e ai negozi, tranquillità, personale disponibile
7,7
Abbiamo soggiornato al Rising Dragon Palace per tre notti, intervallate da un'escursione alla baia di Halong organizzataci dall'hotel stesso. L'albergo è tranquillo, le stanza sono grandi e comode. L'unico appunto che ho da fare riguarda l'illuminazione, veramente scarsa sia in camera, sia soprattutto in bagno, dove c'è un solo faretto a soffitto che non è certamente sufficiente.
Alberto B. Călător în pereche Italy, 21 iulie 2013
Un Dragone grande grande

dislocazione,gentilezza,pulizia
9
Ottimo hotel,scelto in base alle ottime "reviews".Buona pulizia delle camere,personale molto gentile e servizievole ed un ottima colazione.Unico piccolo neo:vicino passa la ferrovia,primo treno alle 6,30 circa (la nostra camera la 503)...
Elena C. Călător în pereche Italy, 25 august 2011
Lo staff era molto cortese e super organizzato.

Camera bella, con bagno a vista, pulitissimo.
9,7
L'albergo si trova in ottima posizione vicino alla old town ed al lago. Staff super disponibile anche nell'aiutarvi in maniera disinteressata a sceglier tour, attività, ristoranti, ecc... Globalmente ottimo value for money.
Fiona C. Călător în pereche Australia, 24 septembrie 2014
Wonderful

Staff were great - Vietnamese and Western food delicious - Good shower
8,7
Tina N. Călător în grup Vietnam, 21 septembrie 2014
Decent hotel but not the best

Polite and nice staff, Good location. Clean room
6,7
My stay was ok. Room was smaller than i expected. Lighting in the room is not bright enough. When i changed or did my make-up, i had to open all the window to have enough light. However, in this way, people at the houses around can see clearly what i was doing. No privacy. I chose City View room but the hotel is not high enough to have city view room. The view we had was just electricity wires and some houses nearby. That was disappointing. I will only come back here if the price is lower.
Susan G. Călător în pereche Australia, 19 septembrie 2014
Two oldies.

Fantastic helpful staff, the best rooftop restaurant with unreal food and the cleanliness of our room.
10
Everything we wanted and needed was found at this hotel. We are two oldies travelling by ourselves, we had never been to Vietnam before and the staff were so helpful with all our needs, arranging a cruise to Halong Bay which was the best. The rooftop restaurant is just delightful with the best real Vietnamese food. The price is so good, I booked on line so had no idea what we were getting, we got a great deal.
Sam A. Călător în pereche United Kingdom, 15 septembrie 2014
A little haven in Hanoi

Friendly, welcoming, top class
10
An absolute fabulous stay, fr welcoming and friendly reception with a free early check in. Always a smile and helpful advice from all staff anytime of day. Food A***. So good we are returning again for 5 days at end of our trip. Thanks
See W. Călător în pereche Malaysia, 14 septembrie 2014
Pleasant stay

Cleaniness, helpful staff, strategic location
8,3
Pleasant stay overall. Staff is helpful in giving information and directions for places to visit. Communication in English with the staff is not a problem. Breakfast buffet spread is just nice.
Yves B. Călător pentru drum de afaceri France, 12 septembrie 2014
Very convenient location. Nice room with terrace.

Clean; spacy room; very nice, helpful and smiling personnel. In the cry Center of Hanoi.
9,7
Pleasant stay. (12 nights) Very convenient for business purpose. Be back to this hotel next time, definitely.
Thanh V. Călător pentru drum de afaceri Australia, 11 septembrie 2014
Clean, comfort and friendly

Clean, comfort and friendly
7
Clean, comfort and friendly

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BaieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepţieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HolRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3C05