sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Hoan Kiem District - Cartierul Vechi, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Baie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restaurant Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepţie Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Hol Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District - Cartierul Vechi Număr camere: 51
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 2449 opinii

Calitate-preţ
8,7
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (2449)
Sortare:
Lucia S. Călător în pereche Italy, 20 august 2013
Centrale ma silenzioso

Vicinanza ai luoghi turistici e ai negozi, tranquillità, personale disponibile
7,7
Abbiamo soggiornato al Rising Dragon Palace per tre notti, intervallate da un'escursione alla baia di Halong organizzataci dall'hotel stesso. L'albergo è tranquillo, le stanza sono grandi e comode. L'unico appunto che ho da fare riguarda l'illuminazione, veramente scarsa sia in camera, sia soprattutto in bagno, dove c'è un solo faretto a soffitto che non è certamente sufficiente.
Alberto B. Călător în pereche Italy, 21 iulie 2013
Un Dragone grande grande

dislocazione,gentilezza,pulizia
9
Ottimo hotel,scelto in base alle ottime "reviews".Buona pulizia delle camere,personale molto gentile e servizievole ed un ottima colazione.Unico piccolo neo:vicino passa la ferrovia,primo treno alle 6,30 circa (la nostra camera la 503)...
Elena C. Călător în pereche Italy, 25 august 2011
Lo staff era molto cortese e super organizzato.

Camera bella, con bagno a vista, pulitissimo.
9,7
L'albergo si trova in ottima posizione vicino alla old town ed al lago. Staff super disponibile anche nell'aiutarvi in maniera disinteressata a sceglier tour, attività, ristoranti, ecc... Globalmente ottimo value for money.
Samantha E. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 28 octombrie 2014
Great hotel for the price

Welcoming service, clean and comfortable rooms and a good rooftop restaurant too.
8,3
Georg C. Călător individual Germany, 25 octombrie 2014
All good

Location, Spa and friendly staff
8,7
Dale T. Călător individual Australia, 22 octombrie 2014
Adorable boutique hotel.

Charming room, staff and facilities.
9,7
I was only there one night but wish I was staying longer. Staff were so helpful and pleasant. I only ate breakfast as I was only there 1 night.
Jocelyn O. Călător individual Canada, 21 octombrie 2014
excellent

Staff very friendly and helpful but the shower in poor condition, leaking, water on the floor. Buffet breakfast very good. This hotel is very clean.
8,7
Monika B. Călător individual Poland, 21 octombrie 2014
excelent and comfortable

location , very helpful crew , comfort
10
I stayed in this hotel during my trip in Vietnam...after more than 20h on the way I wantet to have a nice and relaxing before start my trip.Rising dragon palace was amazig choice,clean,nice and helpful crew,good location
Katharine R. Călător în pereche New Zealand, 20 octombrie 2014
Brilliant breakfast!

Cleanliness, friendly staff, amazing breakfast included in price
10
We would thoroughly recommend staying at this hotel. Compared to local hotels that cost a few dollars less per night, it is well worth the extra cost, if just for the breakfast! The staff were delightful, helpful and accommodating. The room was beautifully clean, quiet and contemporary, with excellent air conditioning. (The hotel was only opened in 2011.) The amenities in the room were exactly as pictured in the advertising (bottled water and lovely fresh fruit!). And the breakfast was amazing - an enormous selection of local as well as Western/European breakfast options. Don't hesitate to book this hotel!
Jungho P. Călător în pereche South Korea, 17 octombrie 2014
Quite and cosy hotel

clean and cosy room
9
The hotel is little bit far from Hanoi train station but once you get there it is convenient to look around. Their breakfast was good. Hot water wasn't that hot, it was just warm. Our room #510 has a small window so could see market, the size of the window was good for me. The room was very cosy, I liked their bed linen. Many tourists visited this hotel for their restaurant in the roof top. We couldn't try their food because we went there late but we heard their foods are good.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BaieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepţieRising Dragon Palace Hotel Hanoi - HolRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3C05