De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Oraşul Macau, Macao, Macau 000000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 1697 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
6,8
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (1697)
Sortare:
Sin Y. Călători în pereche China, 16 mai 2016
Stunning View from the Deluxe Room
5,3
Although it's a bit far away to access to the hotel from the main city area, we admire the silence and peaceful atmosphere up on the hill where the hotel locates. The room is tidy with design in Chinese style, great to have the view of the Macau Tower with the bridge besides from our room. We shall pick this hotel for our coming visit for sure!
Wendia T. Călători în pereche Indonesia, 9 mai 2016
Ok, but is too far from anywhere
4,7
The room and the view is ok, but the hotel will ask for deposit, and the deposit is too much as we only stay 1 night. The location is too far from anywhere.
Gary L. Călători individuali Singapore, 4 mai 2016
Miss the view of Macau Tower
4,3
The hotel is clean is convenient to go around. However I was hoping to have good view to Macau Tower but was given a room facing the other side at 1f, despite I dont think the hotel is that occupied...
Mandy T. Călători în pereche Malaysia, 1 mai 2016
The very first time staying in this hotel but unex
5
Nice view, spacious
Chong S. Călători în grup Malaysia, 25 aprilie 2016
location
5
No shop nearby this hotel.
Chong S. Călători în grup Malaysia, 25 aprilie 2016
location
5
No shops at this area. Need to take cab or bus to go other place.
Maria T. Familii cu copii în vârstă Philippines, 23 aprilie 2016
Fell in love with Macau
6,3
I highly recommend this hotel. I like the location that is a bit far from the city and offers a good view of the bridge and macau tower. The transpo is not much of a problem too because they have a hotel shuttle that operates from 9AM-10PM for free, it can take you or fetch you from the pier or the airport or drop you off within the city. Things are a bit expensive in Macau and this hotel surely offers a good value for money!
Maricel R. Familii cu copii tineri Philippines, 21 aprilie 2016
Nice and clean
5
Very nice hotel
Jane F. Călători în grup Indonesia, 12 aprilie 2016
Nice hotel
4,3
The hotel located at the hill, there's no bus stop in front of the hotel from the city but there's a near bus stop from hotel to the city.. Shuttle bus to the ferry terminal come every 30 min.
Chan Y. Călători în pereche Hong Kong, 1 aprilie 2016
Excellent.
6,3
Excellent.
1 din 1 recenzii
Riviera Hotel MacaoRiviera Hotel Macao - Interior hotelRiviera Hotel Macao - Exterior hotelRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Interior hotelRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - DotăriRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Interior hotelRiviera Hotel Macao - Interior hotelRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Cameră de oaspeţiRiviera Hotel Macao - Interior hotelRiviera Hotel Macao - Exterior hotelRiviera Hotel Macao - Hol


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07