De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rome Place Hotel

23/8 Soi Hub-Ek Road, Phuket Road A. Muang, Oraşul Phuket, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Baie Rome Place Hotel Phuket - Baie Rome Place Hotel Phuket - Restaurant Rome Place Hotel Phuket - Restaurant Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel
Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel Rome Place Hotel Phuket - Interior hotel Rome Place Hotel Phuket - Spa Rome Place Hotel Phuket - Exterior hotel Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Rome Place Hotel Phuket - Exterior hotel Rome Place Hotel Phuket - Vedere Rome Place Hotel Phuket - Exterior hotel
Zona Oraşul Phuket Număr camere: 72

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,7

din 220 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,3
Situare
7,1
Prestaţia personalului
6,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
7,0
Alimentaţie/Local
5,8
Toate opiniile (220)
Sortare:
Massimiliano R. Călători în pereche Italy, 13 noiembrie 2010
Hotel bruttissimo

Personale disponibilissimo
6
Ideale per gente che non cerca nulla di particolare ed ha una grossa capacità di adattamento
Raportaţi această recenzie
Andrea A. Călători în pereche Italy, 26 decembrie 2009
Confortevole e conveniente!

Ottimo rapporto qualità-prezzo.
7,3
Si tratta di un piccolo hotel nel centro della città di Phuket. E' in una posizione relativamente tranquilla, da cui si raggiungono comodamente le principali spiagge e attrazioni dell'isola ed il porto (sebbene i trasporti combinati dall'hotel siano un po' costosi). Le stanze sono ridotte all'essenziale, ma comunque pulite ed accoglienti. E' l'ideale per chi viaggia con un budget limitato.
Raportaţi această recenzie
Michael G. Călători individuali Australia, 2 ianuarie 2016
Good value

Air con,fridge, bathroom
6,7
Very good
Raportaţi această recenzie
Siong H. Călători în pereche Singapore, 23 octombrie 2015
Other better options available in phuket town

Big room, next to hairdressing salon, massage palor in hotel
5,7
Staff was mostly friendly. Room cleaning was very slow and shower amenities were not topped up, it was a good thing we bought our own, and were able to purchase what we lacked from shops not too far away. Water flow was kind of pathetic so we ended up going to a nearby salon everyday just to get our hair washed. I noticed other guests from our hotel also getting their hair wash at the hairdressing salon. Room was spacious but the toilet was rather small (and hot water mostly doesn't work).
Raportaţi această recenzie
Phoutthavanh B. Călători în pereche Laos, 14 septembrie 2015
Good

Good
5,7
Good
Raportaţi această recenzie
Sarunya Y. Călători individuali Thailand, 8 septembrie 2015
Good

GOOD ROOM
7
Raportaţi această recenzie
Javier R. Călători în pereche Spain, 10 aprilie 2015
Just OK

Bed, location if you want to be near the pier, food places near.
5,7
OK
Raportaţi această recenzie
Sarah E. Călători în pereche Australia, 17 martie 2015
What I expected for the price

no frills, friendly and very helpful staff, air conditioning
6
very brief! Good for a single Night sleepover.
Raportaţi această recenzie
Marco G. Călători în pereche United Kingdom, 4 martie 2014
Cheap and confortable.Limited breakfast and wifi

Confortable bed, spacious room, air conditioning, value for money
6,3
We stayed at this hotel just one night before ending our holiday. We needed a place not far from the airport, and back from PhiPhi we decided to sleep here. The hotel has a good value for money. The room was spacious (superior booked) with air con and confy bed. Internet free only in the lobby area. Breakfast included consists in just a couple of items brought to your table.
Raportaţi această recenzie
Gotthard S. Călători individuali Germany, 11 octombrie 2013
Good Hotel, centrally sitated

Good Place well in the center
7,7
Completely satisfied. The reason for my visit had been the Vegetarian Festival with impressive parades.There are no long ways fro the hotel to the places of interest.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rome Place Hotel PhuketRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - BaieRome Place Hotel Phuket - BaieRome Place Hotel Phuket - RestaurantRome Place Hotel Phuket - RestaurantRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - Interior hotelRome Place Hotel Phuket - SpaRome Place Hotel Phuket - Exterior hotelRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRome Place Hotel Phuket - Exterior hotelRome Place Hotel Phuket - VedereRome Place Hotel Phuket - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06