De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hol Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie
Zona Causeway Bay Număr camere: 313

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 3317 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (3317)
Sortare:
Lorenzo E. Familii cu copii în vârstă Italy, 3 ianuarie 2014
Hong Kong è una bella città ma per pochi giorni

Camera pulita, personale amichevole e disponibile
6,3
Ho scelto questo hotel perchè era uno dei pochi che mi dava la disponibilità di un terzo letto per mia figlia, la struttura è bella e il personale sempre disponibile, veloce e attento. La camera è grande, ma il bagno molto piccolo, la colazione niente di eccezzionale e gli ascensori super lenti !!! Per i soldi spesi, mi aspetto molto di più, sicuramente non ritornero in questo hotel.
Raportaţi această recenzie
Lorena N. Călători drum de afaceri Italy, 29 octombrie 2010
Hotel Piacevole

Ottimo staff
6
Hotel carino, abbastanza vicino alla fermata della metro. Personale molto gentile.
Sfat pentru călătorie: L'ascensore è molto lento...
Raportaţi această recenzie
Alexander O. Călători în pereche Philippines, 31 ianuarie 2016
Affordable hotel in the city

Proximity to shopping malls, shopping streets and CBD. We love Rosedale's thoughtfulness - a bottle of wine and cake to celebrate the birthday of my wife.
7,3
It was pleasant but we were out most time of the days we stayed there.
Raportaţi această recenzie
Sze-Zin L. Familii cu copii tineri Canada, 30 ianuarie 2016
It's OK

The Staff are great, free shuttle bus service from HK station, and walking distance to time square
6,7
It didn't help with ⅓ elevators being out of service for the 4 nights we were there. Also, the walls can be quite thin at times where we had loud guests next to us for ¾ nights. The shuttle bus station is on the other side of the block, so we had to make our way around from the McDonalds. It was OK, considered it didn't rain. Overall, the staff at every level were terrific and very accommodating. Being HK, you can't really go wrong with its location.
Raportaţi această recenzie
Moolshanker J. Călători drum de afaceri India, 30 ianuarie 2016
they should improve food. quality

location
7
Good
Raportaţi această recenzie
Wei D. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 28 ianuarie 2016
Value for money

Location; price and breakfast
8
It was good except for the waits at the lift
Raportaţi această recenzie
Priscilla L. Călători drum de afaceri Malaysia, 24 ianuarie 2016
Great hotel

clean, location, good customer service
8
I had a pleasant stay during my business trip here.
Raportaţi această recenzie
Alexandra F. Familii cu copii tineri Philippines, 24 ianuarie 2016
nice hotel but

location
6
it is good. however we were not given a double sized bed
Raportaţi această recenzie
Alvin K. Călători drum de afaceri Singapore, 23 ianuarie 2016
Great front desk service!

Friendly and efficient check in, clean room and convenient location.
8,3
It was a fabulous stay! And this was my second time with this hotel. At first Agoda mixed up my room type, but the issue was efficiently resolved by a great front desk supervisor by the name of Chris Ng. As an apology for the mixing up, I was up graded to a junior suite room! Hotel is clean and staffs are courteous and helpful. But breakfast can improve with more food varieties. Will be back when visiting Hong Kong.
Raportaţi această recenzie
Wai L. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 22 ianuarie 2016
Value for money

Location, price and service
8
The location is great, a short walk to causeway bay. Plenty of transport to choose from. Very helpful staff. but we had noisy neighbours.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - HolRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BaieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C02