De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepţie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Hol Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Intrare Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotel Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartament Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restaurant Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie
Zona Causeway Bay Număr camere: 313
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 3119 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (3119)
Sortare:
Lorenzo E. Familie, copii în vârstă Italy, 3 ianuarie 2014
Hong Kong è una bella città ma per pochi giorni

Camera pulita, personale amichevole e disponibile
6,3
Ho scelto questo hotel perchè era uno dei pochi che mi dava la disponibilità di un terzo letto per mia figlia, la struttura è bella e il personale sempre disponibile, veloce e attento. La camera è grande, ma il bagno molto piccolo, la colazione niente di eccezzionale e gli ascensori super lenti !!! Per i soldi spesi, mi aspetto molto di più, sicuramente non ritornero in questo hotel.
Raportaţi această recenzie
Lorena N. Călător pentru drum de afaceri Italy, 29 octombrie 2010
Hotel Piacevole

Ottimo staff
6
Hotel carino, abbastanza vicino alla fermata della metro. Personale molto gentile.
Sfat pentru călătorie: L'ascensore è molto lento...
Raportaţi această recenzie
Flora K. Călător individual Canada, 19 august 2015
So far is ok only.

near shopping mall, near the park, near the library.
5,7
So far is ok. But I will not go again.
Raportaţi această recenzie
Guan S. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 18 august 2015
highly rated

Location, Price and cleaniness
7,7
Pleasant, good for business trip..
Raportaţi această recenzie
Kelly W. Familie, copii în vârstă Malaysia, 16 august 2015
Excellent!!

Staff, location, hotel condition
8,3
The best thing that i love about this hotel is the staff. As we all heard about how impolite hong kong people tend to be, the staff, especially Ms. Rebecca Leung & Mr. Ken Ma from this hotel showed exceptional which made me feel so warmth about. Even my stay in Cosmopolitan before the staff were unfriendly and impatient. The hotel is located in between MRT Causewaybay station and Tin Hou station which is very convenience to go either way for transportation. Also, the hotel condition is clean and classy. Basically i cant find any flaw about this hotel. Definitely will be back for its value of money! I love this hotel so much!
Raportaţi această recenzie
Pui T. Călător în pereche Malaysia, 9 august 2015
Disappointed stay
4,3
Disappointed stay where rooms are smelly and old, lifts are slow and always full (require to wait for a few rounds to get in), staffs are not really helpful
Raportaţi această recenzie
Gordon F. Călător individual United Kingdom, 9 august 2015
Good value for money

Comfort Value Location
9,3
Met our needs
Raportaţi această recenzie
Yvonne C. Călător în pereche Singapore, 2 august 2015
Adequate in town

Staffs attitude
6,7
The staffs were all friendly and courteous. The rooms are small but adequate. As I think the hotel is of some age, the musky smell was pretty strong when we opened the room door.
Raportaţi această recenzie
Gordon F. Călător în pereche United Kingdom, 2 august 2015
Comfortable

Location, price and comfort
9,7
Only a short time there over night
Raportaţi această recenzie
Thamonphan Y. Călător în pereche Thailand, 30 iulie 2015
Love it. Had a good night sleep.

-Quiet room. - Comfortable bed - Clean roon - Nice staff
9
Very comfortable.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Exterior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepţieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - HolRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - IntrareRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interior hotelRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartamentRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - BaieRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestaurantRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07