sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Rosedale On The Park Hotel

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interior hotel Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartament Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Baie Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant
Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Sală de fitness Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Exterior hotel Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restaurant
Zona Causeway Bay Număr camere: 274
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 2767 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (2767)
Sortare:
Lorenzo E. Familie, copii în vârstă Italy, 3 ianuarie 2014
Hong Kong è una bella città ma per pochi giorni

Camera pulita, personale amichevole e disponibile
6,3
Ho scelto questo hotel perchè era uno dei pochi che mi dava la disponibilità di un terzo letto per mia figlia, la struttura è bella e il personale sempre disponibile, veloce e attento. La camera è grande, ma il bagno molto piccolo, la colazione niente di eccezzionale e gli ascensori super lenti !!! Per i soldi spesi, mi aspetto molto di più, sicuramente non ritornero in questo hotel.
Lorena N. Călător pentru drum de afaceri Italy, 29 octombrie 2010
Hotel Piacevole

Ottimo staff
6
Hotel carino, abbastanza vicino alla fermata della metro. Personale molto gentile.
Sfat pentru călătorie: L'ascensore è molto lento...
Cuiyuan Z. Călător pentru drum de afaceri China, 16 octombrie 2014
Nice Hotel, worth for money

kind and polite staff, clean condition
9
good. will come next time
Philip W. Călător în pereche Australia, 4 octombrie 2014
Good value for Hong Kong

Location, pleasant
7,3
Convenient, pleasant reasonable room
Lionel L. Călător individual Australia, 4 octombrie 2014
Very convenient to public transportation, shopping

close to good shopping,restaurants, transport
7,3
Prompt service by concierge,reception. Was in Hong Kong when the student protest was on. We were not inconvenience and interrupted. Had a large room with a separate lounge area which feels like a suite. Good value for Hong Kong standard.
Nadirah B. Călător individual Singapore, 2 octombrie 2014
Best for Muslims

Comfort, cleanliness, location
8
you don't need to worry about how to go to the hotel as there's a free shuttle service from the airport(can ask the airport staff for help). The service was excellent and they had patience. For Muslims who are worried about finding halal food, there's a shop near the hotel called warung malang that is only 5 mins walk away from the hotel which was perfect for me and my friend. It is also in between two MTR(causeway bay and Tin Hau station) that is very convenient for me. It is only 15 mins walk from the hotel for both stations. This hotel is a value for money and I'm glad I chose this hotel. I would come book this hotel again if there's any opportunity for me to visit Hong Kong again.
Sheena W. Călător în pereche Singapore, 28 septembrie 2014
A little walk (appx 10mins) from Causeway Bay MTR

Friendly staff
6
Rosedale is a kind far from the major shopping malls & MTR at Causeway Bay. Though the website indicated it was a 6mins walk to the MRT, during our 5days stay, we timed and it was appx 12-15mins walk instead. Being extremely exhausted by end of the day from the walking, the walk of 12-15mins back the hotel seem like a long journey and reluctant walk. Our room was EXTREMELY TINY (superior/20.44sqft) - after bringing 2 lugguage into the room, we could HARDLY WALK around. The walkway in the room had became a one-way lane. Condition of the room & corridor to the room was very old. There was a musky carpet smell which we didn't like.
Khalid B. Familii cu copii tineri Singapore, 24 septembrie 2014
tiptop service hotel

locations,staff hospitality,room comfort
9,3
Excellent service hotel. We definitely will stay here again on our next trip to hongkong
Hans S. Familie, copii în vârstă Australia, 24 septembrie 2014
Hans and Ingrid hotel review

Friendly Staff , Location ,service.
8
Staff was very helpful and friendly at all times.
Juliaai T. Călător în pereche United States of America, 18 septembrie 2014
another hotel for me in hk

location, location, location
7,3
H2 bus is good but not stop in front of the hotel.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Rosedale On The Park Hotel Hong KongRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interior hotelRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - BaieRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Exterior hotelRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - HolRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepţieRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepţieRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestaurantRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - BaieRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartamentRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartament


AS-AGWEB-3B05