sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Garden Hotel Hong Kong - Baie Royal Garden Hotel Hong Kong - Baie Royal Garden Hotel Hong Kong - Baie Royal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotel Royal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotel
Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Garden Hotel Hong Kong - Restaurant
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 420
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 902 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (902)
Sortare:
Paola B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 19 ianuarie 2014
deludente

la colazione
5,7
non bene poiche' tutto quello che abbiamo chiesto non e' stato possibile ed essendo gia' cliente mi aspettavo di meglio
Alberto T. Călător pentru drum de afaceri Italy, 18 decembrie 2012
hotel e ubicazione eccellenti

eccellente per andare di compra e bella vista al mare
9,7
le camere sono confortevoli e il servizio e' molto attento, ho ricevuto tutte le migliori attenzioni, e i ristoranti del hotel sono dia prima categoria, specialmente il ristorante italiano,Sabatini. ritornero volentieri .
Giuseppe Z. Călător în pereche Italy, 3 ianuarie 2012
ottima posizione

ottima posizione e ottimo come confort
8,7
ho soggiornato una sola notte ed e' molto confortevole
Hotel Feature Tip: il punto di forza e' la posizione e la cortesia del personale
Giuseppe Z. Călător în pereche Italy, 29 decembrie 2011
mollto bello e in ottima posizione

e' molto accogliente e in ottima posizione
8,3
e' un ottimo hotel in ottima posizione pero' in questo periodo molto costoso
Shopping Tip: e' situato in ottima posizione sia per chi ama fare shopping sia per chi ama visitere la citta'
Giuseppe Z. Călător în pereche Italy, 17 iulie 2011
grande posizione e molto bello e sopratutto pulito

rapporto qualita' prezzo e posizione
9
ottimo soggiorno , l'hotel e' molto buono e si trova in ottima posizione
Paolo S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 1 iunie 2009
Hotel Royal Garden Hong Kong

Buona posizione se si vuole stare a Kowloon, ottima struttora comoda a T.S.T. east
8,7
Roberto B. Călător în pereche Italy, 7 iunie 2010
Royal Garden Hotel
9
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Yongyi L. Familie, copii în vârstă China, 4 aprilie 2015
great experience

location, service, clean
9,7
Flyfish Y. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 27 martie 2015
good, clean and close MTR

nice room, nice building, and nice place
7,7
Angelyn L. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 11 martie 2015
Petty Hotel = Petty Staff

Bed, Pillow, Location
7
i have many pleasant experiences with Royal Garden Hotel on different occasions until the recent stay. unfortunately for me, during my recent stay in HK the weather is considered rather cold for me; so i needed to boil sufficient hot drinking water in order to keep myself warm at ease, in order to prepare for the nightfall i called up the house-keeping to request for 2 bottles of water, the staff (she said her name is Petra) answered my call, instead of trying to understand my situation for putting up this request, she suggested that i can go drink the bathroom Tapwater instead. This kind of replied/suggestion coming out from a hotel claiming to be "5-Star" standard hotel is really something NEW to me. Throughout my business travels, i have been guest to numerous 5-Star hotels like Langham Place, Hilton, Fraser, Pan Pacific, Sofitel, Sheraton; upon similar situation the house-keeping just proceed to send up the bottles of water as per requested with NO question asked; none of the 5-star hotel ask me to go drink Tapwater instead. In conclusion, for this recent stay, i was indeed very "Impressed" by the standard of services provided by Royal Garden Hotel claiming to be 5-Stars hotel but not performing to what they claimed to be.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - BufetRoyal Garden Hotel Hong Kong - BufetRoyal Garden Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Centru de afaceriRoyal Garden Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRoyal Garden Hotel Hong Kong - HolRoyal Garden Hotel Hong Kong - RecepţieRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A04