De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 1042 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (1042)
Sortare:
Paola B. Călători drum de afaceri Italy, 19 ianuarie 2014
deludente

la colazione
5,7
non bene poiche' tutto quello che abbiamo chiesto non e' stato possibile ed essendo gia' cliente mi aspettavo di meglio
Alberto T. Călători drum de afaceri Italy, 18 decembrie 2012
hotel e ubicazione eccellenti

eccellente per andare di compra e bella vista al mare
9,7
le camere sono confortevoli e il servizio e' molto attento, ho ricevuto tutte le migliori attenzioni, e i ristoranti del hotel sono dia prima categoria, specialmente il ristorante italiano,Sabatini. ritornero volentieri .
Giuseppe Z. Călători în pereche Italy, 3 ianuarie 2012
ottima posizione

ottima posizione e ottimo come confort
8,7
ho soggiornato una sola notte ed e' molto confortevole
Hotel Feature Tip: il punto di forza e' la posizione e la cortesia del personale
Giuseppe Z. Călători în pereche Italy, 29 decembrie 2011
mollto bello e in ottima posizione

e' molto accogliente e in ottima posizione
8,3
e' un ottimo hotel in ottima posizione pero' in questo periodo molto costoso
Shopping Tip: e' situato in ottima posizione sia per chi ama fare shopping sia per chi ama visitere la citta'
Giuseppe Z. Călători în pereche Italy, 17 iulie 2011
grande posizione e molto bello e sopratutto pulito

rapporto qualita' prezzo e posizione
9
ottimo soggiorno , l'hotel e' molto buono e si trova in ottima posizione
Paolo S. Călători drum de afaceri Italy, 1 iunie 2009
Hotel Royal Garden Hong Kong

Buona posizione se si vuole stare a Kowloon, ottima struttora comoda a T.S.T. east
8,7
Roberto B. Călători în pereche Italy, 7 iunie 2010
Royal Garden Hotel
9
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Catherinenah J. Călători în pereche Malaysia, 22 mai 2016
Great
4,7
Great hotel
Michaela S. Călători individuali Germany, 21 mai 2016
Very good located close to most important Metro St
6,3
.
Michael B. Călători în pereche United States of America, 21 mai 2016
Overall good experience until checkout
6
Bad experience at checkout. Stayed for 3 nights but room rate somehow 200 HK more for third night. Also arguing with me over minibar charges for a single airline bottle of scotch ( I used one- they were charging for two) we were rushing for airport and they held up our checkout while someone went to room to recount mini bar and confirmed I was right. Very rude and all over a $2 US charge when I am paying $1000 US for 3 nights! Next time I will stay at the Shangri La much nicer
1 din 1 recenzii
Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - BaieRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hong Kong - Centru de afaceriRoyal Garden Hotel Hong Kong - HolRoyal Garden Hotel Hong Kong - RecepţieRoyal Garden Hotel Hong Kong - SpaRoyal Garden Hotel Hong Kong - SpaRoyal Garden Hotel Hong Kong - SpaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Sală de fitness


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08