sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Vedere Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cadă fierbinte Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cadă fierbinte Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Piscină Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitness
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotel Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotel Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotel Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotel Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Baie Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Baie Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Interior hotel Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Recepţie Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant
Zona Patong Număr camere: 38
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,2

din 791 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
9,0
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,4
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (791)
Sortare:
Elena G. Călător în pereche Italy, 26 august 2012
Una piccola oasi di tranquillita' nel caos

Personale gentilissimo ed efficientissimo.esteticamente curato,piacevole
8
Patong non e' sicuramente un bel posto in cui soggiornare.il mare e'inquinato in citta'occorre spostarsi ed arrivare a Kata beach per trovAre una bella spiaggia in cui potersi rilAssare un po'.patong e'particolRmente sporca,ho visto topi per strada anche se sicuramente le costanti piogge hanno contribuito a renderla ancor peggiore.da vedere solo per avere uno spaccato di un certo tipo di realTa',ma non soggiornare piu'di una notte.in compenso il phawadee d'una piccola oAsi di tranquillita'e cortesia in perfetto stile thai,in una citta' che di spirito thailandese non ha neanche l'ombra.
Gennaro R. Călător individual Italy, 3 februarie 2012
Oasi di pace

Tranquillità
7,7
pur trovandosi al centro di patong beach, l'albergo è un'oasi di tranquillità. l'albergo è ben curato, lo staff è cortese e disponibile. le tariffe sono alte, ma se si cerca anche il riposo, la scelta è giusta. la piscina è circondata da grandi palme, ottimo il risorante la boucherie ed il café de france. occorre munirsi di repellenti per zanzare. la pulizia è accettabile. il servizio internet è gratuito ma il segnale nelle camere angolari potrebbe risultare debole. se ci si vuole coccolare allora potrebbe essere la scelta giusta pagando un pò di più.
Guy S. Călător în grup Italy, 10 august 2011
Hôtel dans un jardin tropical près de la plage

jardin et architecture traditionnelle thaïlandaise
9
Nous avons passé un excellent séjour dans cet hôtel situé près de la plage et au milieu d'un jardin tropical. Très calme malgré le fait d'être à quelques pas de la vie nocturne de Patong. Bon petit déjeuner et belle chambre (nous avons reçu une chambre plus grande que celle prévue). Le personnel au restaurant n'était pas très souriant au début et peu actif au service, mais après en avoir parlé avec un responsable, tout à changer (preuve de l'attention aux remarques de la part du manager). Belle piscine. Nous reviendrons sans hésitation dans cet hôtel et nous le recommandons vivement. We had an excellent stay in this hotel who is in the middle of a tropical garden and very close to the night live. Good breakfast, nice swimming pool. Without hesitation we'll come again at the Royal Phawadee !
William R. Călător individual United Kingdom, 12 august 2014
Good location

Location
4,7
I was greeted well and enjoyed my stay.very nice pool but a bit small.breakfast was very good. When I left it was the usual.nothing......no happy trip!!!! Do they care ?.?
Toshiyuki K. Călător pentru drum de afaceri Japan, 5 august 2014
Nice location

Location, price, friendly
7
Location is fantastic. It is near the beach and restaurants. There is nice pool too.
Sung S. Familie, copii în vârstă Indonesia, 25 iulie 2014
good hotel

view, quite, environment
10
David W. Familie, copii în vârstă United States of America, 12 iulie 2014
Very Enjoyable

Great Staff, great location, and a beautiful complex.
8,3
My son and I had a very enjoyable stay at the Royal Phawadee. The management staff are great and assisted us promptly. The breakfasts were fine. We had an excellent room. The grounds are well kept and the pool is great. Overall we both were very satisfied with our stay.
Philip M. Călător în pereche Australia, 4 iulie 2014
Perfect a defiantly stay there again.

Price location very quiet great pool. Loved it.
10
We loved every thing about it will stay there next time and recommend to friends.
Wee B. Călător în pereche Singapore, 24 iunie 2014
Average hotel with good access to crowded places.

Close to shopping areas, many choices of food around it.
5,3
Overall good experience. Limited choice of breakfast. Good access to popular shopping areas and beaches.
Thomas H. Călător în pereche Germany, 2 iunie 2014
Good Location for a Phuket stopover

Good Breakfast, nice staff, quiet but close to the beach
7
We stayed for two nights on our way to Koh lanta. While I am still not sold on patong beach but at least the hotel was a nice place to stay during a rainy day in Phuket

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - VedereRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cadă fierbinteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cadă fierbinteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PiscinăRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BaieRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BaieRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Interior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RecepţieRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - HolRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ÎmprejurimiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Teren de joacăRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - HolRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - HolRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Exterior hotelRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de şedinţeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Sală de şedinţeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Baie


AS-AGWEB-3C05