sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Baie Royal Plaza Hotel Hong Kong - Baie Royal Plaza Hotel Hong Kong - Baie Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exterior hotel Royal Plaza Hotel Hong Kong - Intrare
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Hol Royal Plaza Hotel Hong Kong - Hol Royal Plaza Hotel Hong Kong - Hol Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Piscină Royal Plaza Hotel Hong Kong - Piscină Royal Plaza Hotel Hong Kong - Piscină Royal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotel Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotel Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/Lounge
Zona Mongkok Număr camere: 699
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 9788 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,4
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (9788)
Sortare:
Giuseppe A. Călător în pereche Italy, 7 noiembrie 2014
Fantastico

spa , cibo, design
9,7
Fantastico
Vittorio I. Călător pentru drum de afaceri Italy, 22 aprilie 2014
Ottimo hotel, pulito e confortevole. Stanze grandi

Pulizia, confort, stanze grandi, zona centrale.
7,3
Ottimo hotel situato in zona centrale. Consiglio vivamente.
Genzino M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 31 octombrie 2010
cortesia nel servizio

buon ristorante. buona pulizia nelle camere
6,3
piacevole soggiorno ma un pò fuori dal centro della città
Sfat pentru călătorie: suggerisco di trovare un hotel più centrale zona WAN CHAI.
Francesco R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 5 mai 2010
grande hong kong

Servizio cortese ed efficente. rapporto qualità-prezzo eccezionale
8
io e mio figlio abbiamo passato solo una notte e un giorno al royal plaza hotel ma è stato sufficiente per capire l'ottima scelta che avevamo fatto. Servizio impeccabile, ambiente accogliente,lussuoso e sicuro. camera grande con una pulizia accurata e puntuale. buffet di alto livello che assolutamente vale il costo. Vicino alla Stazione dei treni e alla metropolitana. Piscina piacevole e rilassante. Gymnasiun ben fornito di attrezzature all'avanguardia. Ci torneremo.
Vita F. Familie, copii în vârstă Indonesia, 27 martie 2015
Not bad experienxe

Tidy room, large space, friendly housekeeping staff
6,7
Room was large enough for 4 but a bit dark. Lightings could be better. My second stay at the hotel and this time, they did not give body lotion in the room. Luckily, since it was winter, I brought my own and didn't make a fuss about it. We were out for more than 10 hours everyday anyway. So the room was just for us to shower and sleep in. Housekeeping staff were very friendly but concierge ones were friendly but you could sense the tone of 'impatience' in their voice. Since they were not rude, I didn't let it bother me. Other than that, overall stay was good and location was ok. The hotel was right next to Mongkok East MTR station, which was a rather useless train station I might say but you could walk to Mongkok MTR station which was approximately 10-15 minutes. So if you don't mind transferring/ changing trains more than twice just to get almost everywhere, Mongkok East MTR is your best bet but if you find that troublesome, you can walk on the bridge for 10-15 minutes to Mongkok MTR.
Alice T. Călător în pereche Malaysia, 26 martie 2015
It's what they said on review blog page

location, room, amenities
8,7
Currently we are still staying here as we split one day to Macau and return back to stay at the same hotel. The room is excellent. The staff kept his promise not to mention anything on cake for my fiancé's birthday. I was so afraid that they will confirm again with me at the check in counter when he was there with me! The cake sent to the room as promised and it was excellent! The only downsize about the hotel is that the staff except the front desk was quite rude. I hope they will kept their service consistent. Other than that we are one happy couple on holiday!
Ee P. Familie, copii în vârstă Singapore, 26 martie 2015
Clean rooms, good location

professional staff, proximity to attractions, clear directions to hotel
7,3
Mongkok station is slightly further, however hotel is linked to the station via the overhead bridge from Moko shopping centre (beside Royal Plaza hotel). Suggest that you have a map detailing the streets/roads around the hotel as the direction can be quite confusing.
Thamer A. Familii cu copii tineri Saudi Arabia, 26 martie 2015
Excellent location, average services

Location, conceirge services, availability of family rooms with 2 queen beds
8
Good stay
Jenny T. Călător pentru drum de afaceri China, 26 martie 2015
GOOD

LOCATION, SERVICES, AND FACILITIES
8
Alvin L. Călător în pereche Singapore, 26 martie 2015
The hotel remembers our small request.

Friendly staff, clean room and comfortable beds
8,3
Very good!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BaieRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BaieRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BaieRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exterior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - IntrareRoyal Plaza Hotel Hong Kong - HolRoyal Plaza Hotel Hong Kong - HolRoyal Plaza Hotel Hong Kong - HolRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PiscinăRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PiscinăRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PiscinăRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de balRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe


AS-AGWEB-3C04