sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Baie Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exterior hotel Royal Plaza Hotel Hong Kong - Hol Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotel Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotel
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Piscină Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe Royal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de bal Royal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitness
Zona Mongkok Număr camere: 699
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 8694 opinii

Calitate-preţ
8,2
Situare
8,4
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (8694)
Sortare:
Vittorio I. Călător pentru drum de afaceri Italy, 22 aprilie 2014
Ottimo hotel, pulito e confortevole. Stanze grandi

Pulizia, confort, stanze grandi, zona centrale.
7,3
Ottimo hotel situato in zona centrale. Consiglio vivamente.
Genzino M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 31 octombrie 2010
cortesia nel servizio

buon ristorante. buona pulizia nelle camere
6,3
piacevole soggiorno ma un pò fuori dal centro della città
Sfat pentru călătorie: suggerisco di trovare un hotel più centrale zona WAN CHAI.
Francesco R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 5 mai 2010
grande hong kong

Servizio cortese ed efficente. rapporto qualità-prezzo eccezionale
8
io e mio figlio abbiamo passato solo una notte e un giorno al royal plaza hotel ma è stato sufficiente per capire l'ottima scelta che avevamo fatto. Servizio impeccabile, ambiente accogliente,lussuoso e sicuro. camera grande con una pulizia accurata e puntuale. buffet di alto livello che assolutamente vale il costo. Vicino alla Stazione dei treni e alla metropolitana. Piscina piacevole e rilassante. Gymnasiun ben fornito di attrezzature all'avanguardia. Ci torneremo.
Guillermo B. Familii cu copii tineri Argentina, 28 octombrie 2014
very nice hotel but bad management

big room, fast internet, close to shopping mall
7
Our stay at the hotel was very pleasant until the last day when the hotel management showed no support/understanding for us to check out 2pm instead of 12pm. I called from Central stating I had an emergency and needed those two hours. To my surprise, here's what I got from a Manager: "we cannot because we are running full these days, but if you want to stay until 2pm we charge 150HKD per hour, that is HKD 300" So my reply was: what do you mean you cannot and then you offer me a price? it seems you can, you are not running full but you want to make money out of an emergency.. So I had to arrange part of my family to be in hotel before 12pm to check out and I had to stay in Central due to emergency. Hotel management sucks, other than that is a nice place.
Ng H. Familii cu copii tineri Singapore, 27 octombrie 2014
Royal Treatment

comfort, near MTR, cleanliness
8
Anna H. Călător individual Malaysia, 27 octombrie 2014
very good

friendly staff, cleanliness, location
9
comfortable and happy
Karen C. Călător în grup Singapore, 26 octombrie 2014
Good location. Can r not very friendly.

Clean. Location. Comfy.
7
Comfortable.
Hoo L. Călător în grup Singapore, 26 octombrie 2014
Very good location

The room is big
9,3
Very happy
Scott S. Călător în pereche Canada, 26 octombrie 2014
Royal Plaza Hotel
5,3
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Yong S. Familie, copii în vârstă Malaysia, 25 octombrie 2014
Greater hotel after renovation!

room comfort, hotel location, amenities
9
Great hotel...stayed there before renovation which i felt great...It's now even better after renovation...My first choice hotel in HK.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BaieRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exterior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - HolRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interior hotelRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PiscinăRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de balRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Sală de fitness


AM-AGWEB-4C05