Înapoi la info hotel

2015
Fantastic 8,4
pe baza a 12877 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 12877 opinii
  • Condiţii/Curăţenie Hotel 8,9
  • Dotări 8,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Calitate-preţ 8,3
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Phoon H. din Malaezia
Călători în grup
Sejur o noapte în august 2016
Nothing
Nothing
Recenzat 31 august 2016

YU S. din Hong Kong
Cupluri
Sejur o noapte în august 2016
Good
Good..............................Good
Recenzat 30 august 2016

harini G. din India
Turiști solitari
Sejur 4 nopți în august 2016
Very comfortable stay with all facilities
Hospitality really good, airport transfer convenient,food good, mtr access, mall access
Recenzat 30 august 2016

Jing S. din Singapore
Călători în grup
Sejur 4 nopți în august 2016
Good location and good facilities
Good location and good facilities. Awesome swimming pool with both hot and cold pool to dip in. Nice attendants at the pool and gym too:) Breakfast can be improved.
Recenzat 30 august 2016

Ursel S. din Suedia
Călători în grup
Sejur 3 nopți în august 2016
Very nice hotel - perfect stay
The hotel is located in the shopping mall which makes is perfect to travel by metro as the metro station is located inside the mall. The room was very nicely furnished, it seemed very new and the cleaning lady did a brilliant job! I can definitely recommend the hotel if you are looking for a city trip with a nice comfortable room!
Recenzat 30 august 2016

Deborah C. din Singapore
Călători în grup
Sejur 4 nopți în august 2016
Great hotel
We have enjoyed the stay at the hotel. Location, cleanliness and facilities were great. I like the convenience at the MTR station . We feel safe and the security is good. Will come back again.
Recenzat 29 august 2016

TARNG K. din Malaezia
Familii cu copii mari
Sejur 4 nopți în august 2016
Great
Near mongkok east station n convenient to shopping center.
Recenzat 29 august 2016

K C. din Regatul Unit
Familii cu copii mici
Sejur 4 nopți în septembrie 2015
holidays
good location with keeping 5 stars service
Recenzat 28 august 2016

K C. din Regatul Unit
Familii cu copii mici
Sejur 8 nopți în februarie 2016
festival holiday
good location with 5stars hotel
Recenzat 28 august 2016

Sugita C. din Indonezia
Turiști solitari
Sejur 3 nopți în august 2016
Location , Hospitable staff and cleanliness
An excellent hotel with a positive attitude from all staffs. They always smile to every one. Beside the location is very strategic as well as the cleanliness of the hotel it self. Two thumbs up. Definitely I'll be back next year on March 2017. ( Kaih Chandra / Room 1862 / Check in-out : 21-24 Aug 16 ) NB : Special thanks to Sarah ( reception lower lobby ) check in less than 5 minute and Kiki ( asst Supervisor Club Lounge ) check out less than 5 minute and she offering me to be a member which I agreed with it. Look forward to see you again on my next trip.
Recenzat 27 august 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: