De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Mâncare şi băutură Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Plajă Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Piscină Sarinande Hotel Bali - Baie Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Restaurant Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Împrejurimi Sarinande Hotel Bali - Interior hotel Sarinande Hotel Bali - Împrejurimi Sarinande Hotel Bali - Recepţie
Zona Seminyak Număr camere: 26

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 85 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,8
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (85)
Sortare:
Anja B. Călători individuali Germany, 25 noiembrie 2013
Schöner entspannter Platz zum erholen

Strandnah, saubere Zimmer, nettes Personal
8,3
Sehr schön gelegenes kleines Hotel. Nur 150 Meter zum Strand. Saubere Zimmer, gute Betten, nette Mitarbeiter. Schöner Gärten und netter kl. Pool. War schon einige Male in diesem Hotel. Immer wieder nett. Einziger Nachteil, keine wäscheständer mehr vor den Zimmern, keine Möglichkeit strandhandtücher etc..aufzuhängen, was unbedingt erforderlich ist.
Raportaţi această recenzie
Maria L. Călători în pereche Singapore, 4 august 2013
confortevole, rilassante.

posizione, atmosfera.
8,3
il soggiorno è stato piacevole, lo staff estremamente gentile, abbiamo anche usufruito di un tour dell'hotel. la stanza era pulita e confortevole, ma mi aspettavo un pochino di più per una super deluxe. ma nel complesso è stato un bel soggiorno.
Raportaţi această recenzie
Raphael E. Călători în pereche Germany, 4 ianuarie 2016
Pleasant stay in Seminyak, Bali

Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
7,3
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Raportaţi această recenzie
Philipp K. Călători în pereche Austria, 2 august 2015
Nice little hotel next to the beach

Location, friendly staff and great breakfast
9
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Raportaţi această recenzie
Philip B. Călători în pereche New Zealand, 16 iulie 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Raportaţi această recenzie
Mats M. Familii cu copii în vârstă Sweden, 18 iunie 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Raportaţi această recenzie
Dianne P. Călători individuali Australia, 6 iunie 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călători individuali Australia, 18 mai 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Raportaţi această recenzie
Tsjibbe J. Călători în pereche Netherlands, 17 mai 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călători individuali Australia, 16 mai 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sarinande Hotel BaliSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - Mâncare şi băuturăSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - PlajăSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - PiscinăSarinande Hotel Bali - BaieSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - RestaurantSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - ÎmprejurimiSarinande Hotel Bali - Interior hotelSarinande Hotel Bali - ÎmprejurimiSarinande Hotel Bali - Recepţie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04