De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Mâncare şi băutură Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Plajă Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Piscină Sarinande Hotel Bali - Baie Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Restaurant Sarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sarinande Hotel Bali - Împrejurimi Sarinande Hotel Bali - Interior hotel Sarinande Hotel Bali - Împrejurimi Sarinande Hotel Bali - Recepţie
Zona Seminyak Număr camere: 26
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 81 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,8
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (81)
Sortare:
Anja B. Călător individual Germany, 25 noiembrie 2013
Schöner entspannter Platz zum erholen

Strandnah, saubere Zimmer, nettes Personal
8,3
Sehr schön gelegenes kleines Hotel. Nur 150 Meter zum Strand. Saubere Zimmer, gute Betten, nette Mitarbeiter. Schöner Gärten und netter kl. Pool. War schon einige Male in diesem Hotel. Immer wieder nett. Einziger Nachteil, keine wäscheständer mehr vor den Zimmern, keine Möglichkeit strandhandtücher etc..aufzuhängen, was unbedingt erforderlich ist.
Raportaţi această recenzie
Maria L. Călător în pereche Singapore, 4 august 2013
confortevole, rilassante.

posizione, atmosfera.
8,3
il soggiorno è stato piacevole, lo staff estremamente gentile, abbiamo anche usufruito di un tour dell'hotel. la stanza era pulita e confortevole, ma mi aspettavo un pochino di più per una super deluxe. ma nel complesso è stato un bel soggiorno.
Raportaţi această recenzie
Philip B. Călător în pereche New Zealand, 16 iulie 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Raportaţi această recenzie
Mats M. Familie, copii în vârstă Sweden, 18 iunie 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Raportaţi această recenzie
Dianne P. Călător individual Australia, 6 iunie 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călător individual Australia, 18 mai 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Raportaţi această recenzie
Tsjibbe J. Călător în pereche Netherlands, 17 mai 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călător individual Australia, 16 mai 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Raportaţi această recenzie
Mark L. Călător individual Australia, 13 mai 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Raportaţi această recenzie
Kellie W. Familie, copii în vârstă Australia, 12 mai 2015
Pleasant stay

1. It was the perfect distance away from the main streets that you didn't hear the noise, particularly of a night. 2. The rooms were very clean and comfortable. 3. The pool was perfect.
8,3
My best friend and my 15 year old son and I, stayed here for a week this May. We were presently surprised that what we saw online, was what we received. The staff were really nice, the pool was nice and deep, clean and the perfect temp. (There is also a shallow area for just sitting or young children). Each morning we had breakfast and it was always varied in some way, although my son was a big fan of the made to order pancake area. It was basically a 3 minute walk to the beach, and then a 4/5 minute walk into the main part of Seminyak. A couple of things that could make the stay a little better: * put a kettle with cups and coffee etc in the rooms. * put hairdryers in the room (we had to ask for one, and then it was only 400 Watt which was pretty useless) * your guests don't need to be harassed by the drivers each morning at breakfast, trying to get us to book a trip each day. *Provide your guests with a refreshing welcome drink & a wet cool towel on arrival, as the humidity and heat are a bit overwhelming on the first day.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sarinande Hotel BaliSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - Mâncare şi băuturăSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - PlajăSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - PiscinăSarinande Hotel Bali - BaieSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - RestaurantSarinande Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSarinande Hotel Bali - ÎmprejurimiSarinande Hotel Bali - Interior hotelSarinande Hotel Bali - ÎmprejurimiSarinande Hotel Bali - Recepţie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01