De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piscină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Grădină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restaurant Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piscină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balcon/Terasă Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piscină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Grădină
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balcon/Terasă Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Baie Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi
Zona Legian Număr camere: 70
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,4

din 1039 opinii

Calitate-preţ
7,0
Situare
7,4
Prestaţia personalului
6,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,0
Confort/Standard Cameră
6,4
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (1039)
Sortare:
Constantin S. Călător în pereche Romania, 18 august 2015
......

Sayang Maha Mertha Hotel
4
Not good .
Raportaţi această recenzie
Davide A. Călător în pereche Italy, 14 ianuarie 2012
posizione quasi buona e non accogliente

la camera non è male e il ristorante passabile
3,7
appena arrivati alla reception non riuscivano a trovare la nostra prenotazione e quando è stata trovata hanno provato in tutte le maniere di darci una camera diversa da quella prenotata e abiamo notato che questa cosa è successa anche con altre persone
Raportaţi această recenzie
Maximiliano C. Călător individual Italy, 30 noiembrie 2011
Hotel carino e in buona posizione

Posizione
7,7
il soggiorno è piacevole confortato dalla piscinotta dove ci si può rinfrescare dal caldo che è veramente notevole. il cibo è buono e le bevande direi ottime
Sfat pentru călătorie: Senza presunzione direi che potrebbero profumare le lenzuola con un qualche stratagemma perchè a causa dell'umidità le lenzuola e le federe sanno un pò di muffa.
Raportaţi această recenzie
Miranda B. Călător individual Australia, 26 august 2015
Good location

Location, staff and cleanliness
8,7
Relaxing, comfortable and the staff are always helpful I have stayed in this hotel about 6 times over the last 10 years and it's always been great, I've stayed solo, with my family or with my friends and ive always enjoyed myself
Raportaţi această recenzie
James B. Călător pentru drum de afaceri Australia, 26 august 2015
Basic but handy

Cheap cheap cheap
5,7
I only stayed 1 night...it was OK...just. Met some young people from the UK over breakfast that said they loved it and had stayed there before...personally, I only needed a cheap, transit hotel so I could sleep, shower and have a basic (and it was that) breakfast...I got what I paid for. I suppose for some it would seem ideal and an oasis..but not to me. Location was right in the heart of Kuta in one of the major, small backlanes...some might find it hard to find. They have an OK pool and the staff were friendly and pleasant..but then that's what you expect in Bali everywhere. If you're disappointed don't blame me.
Raportaţi această recenzie
Shu N. Călător individual Japan, 23 august 2015
You get what you pay for

Cheap, good location, pool
5,3
Wifi doesn't work well, so frustrated. No hot water in the shower room. So many Mosquitos If u don't care about them, I would be nice.
Raportaţi această recenzie
Nicholas T. Călător în pereche Australia, 15 august 2015
Hotel SAYANG

value for money location and quiet ares
9
Raportaţi această recenzie
Monique M. Călător pentru drum de afaceri Australia, 10 august 2015
d

d
6
c
Raportaţi această recenzie
Debra M. Călător în grup Australia, 9 august 2015
Biudget hotel in grear location

location, price, staff
8,7
I have stayed here numerous times (5 times this year in fact) and will return. I choose this hotel as it is near a shop (Kartini shop)run by a Balinese family I have known for many years and allows me to spend lots of time with them. The hotel is basic but very adequate for my needs. Pleasant pool, reasonable priced restaurant (and Bintang). Close to the beach and the nightclub area and numerous restaurants in very close proximity. There is also a 24 hour mini-mart right at the entrance which is very handy (near Kartini shop). Make sure to call into Kartini shop run by Putu and Nyoman and their young girls Emili and Olivia and support a genuine hardworking family. Nyoman also offers tours and transport - I can vouch for his safe driving and reasonable price and he has a lovely new vehicle.
Raportaţi această recenzie
Nalinnipha C. Călător în pereche Thailand, 24 iulie 2015
lowest of the low in Bali

Staff attitude was acceptable. Free pool table was good fun. The highlight of my stay was the departure.
3
- smelled of drains - no hot water - no towels - fan was broken - door didnt lock properly - majorly overpriced - swimming pool was unclean
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - PiscinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - GrădinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - ÎmprejurimiSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestaurantSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - PiscinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balcon/TerasăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - PiscinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - GrădinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balcon/TerasăSayang Maha Mertha Hotel Bali - BaieSayang Maha Mertha Hotel Bali - ÎmprejurimiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi

Opinii clienţi - Sayang Maha Mertha Hotel, Bali

Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A07