sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sayang Maha Mertha Hotel

Jl. Melasti Lebak Bene, Kelod, Legian, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piscină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Piscină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Hol Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Grădină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotel Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Grădină Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi
Zona Legian Număr camere: 70

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,4

din 942 opinii

Calitate-preţ
7,0
Situare
7,4
Prestaţia personalului
6,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,1
Confort/Standard Cameră
6,4
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (942)
Sortare:
Davide A. Călător în pereche Italy, 14 ianuarie 2012
posizione quasi buona e non accogliente

la camera non è male e il ristorante passabile
3,7
appena arrivati alla reception non riuscivano a trovare la nostra prenotazione e quando è stata trovata hanno provato in tutte le maniere di darci una camera diversa da quella prenotata e abiamo notato che questa cosa è successa anche con altre persone
Maximiliano C. Călător individual Italy, 30 noiembrie 2011
Hotel carino e in buona posizione

Posizione
7,7
il soggiorno è piacevole confortato dalla piscinotta dove ci si può rinfrescare dal caldo che è veramente notevole. il cibo è buono e le bevande direi ottime
Sfat pentru călătorie: Senza presunzione direi che potrebbero profumare le lenzuola con un qualche stratagemma perchè a causa dell'umidità le lenzuola e le federe sanno un pò di muffa.
Nancy S. Călător individual Germany, 10 septembrie 2014
better than what the reviews say!!!

clean pool! good and cheap restaurant! there are some helpful and really nice people working!
8
Joanne N. Călător individual Australia, 7 septembrie 2014
I have been staying regularly since 1990.

Staff remember you and know you
8,3
Great location close to the beach at a great price. Staff look after you and aim to please. It is a family owned business where the staff have been there for years. it feels like home in Bali. It's not perfect but people care for you and will help you with whatever you need. Visit and enjoy
Christine R. Călător individual Australia, 6 septembrie 2014
great value for money

wonderful helpful staff,rooms cleaned every morning while I was at breakfast.lovely big deluxe room
9,3
I have stayed there three times and always enjoy my stay,it is only a budget hotel,but well situated and fabulous staff,I love that I can park my motor bike at my room,in the deluxe ground floor rooms.very cheap restaurant with great staff.would not recommend to any one who is looking for luxury,bathrooms are very old, but the hotel had every thing I needed for a budget hotel,I will stay again
Stephen C. Călător în pereche Australia, 4 septembrie 2014
Love this place it's the best value for money

Love the staff .,the hotel location great value
10
Always good as usual will not stay anywhere else I have stayed many times I feel right at home just love the sayang mertha hotel
Nee R. Călător individual Malaysia, 31 august 2014
Very close to all the destination

Clean, Comforth, Big Room
9,3
Great
Riski B. Călător individual Indonesia, 30 august 2014
best price

good I like this hotel
7,7
James P. Călător individual India, 27 august 2014
good

budget,
6,7
Mitch B. Călător în grup Australia, 24 august 2014
Great stay

Pool, service and common are
8,7
It was comfortable, clean, great landscape around the grounds an terrific service. Enjoyed my stay in Bali a lot more because of it.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - PiscinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Cameră de oaspeţiSayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - PiscinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - HolSayang Maha Mertha Hotel Bali - GrădinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Exterior hotelSayang Maha Mertha Hotel Bali - GrădinăSayang Maha Mertha Hotel Bali - Împrejurimi


AS-AGWEB-3B02