De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Seastone Private Pool Villas

38/44 moo 6 Kok tanod 8 , Cherng talay Talang , Bang Thao, Phuket, Thailanda 83110

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 278 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
5,6
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,1
Toate opiniile (278)
Sortare:
Tan H. Familii cu copii tineri Singapore, 25 decembrie 2015
Nice

The Pool is good and kid enjoy it
7,3
Raportaţi această recenzie
Adrian C. Familii cu copii tineri Thailand, 17 decembrie 2015
Live like a Pop Star

Privacy, food and peace.
10
Best to check in early as reception closes at 9pm.
Raportaţi această recenzie
Almutasim A. Călători în pereche Oman, 11 noiembrie 2015
Very good in solitude and calm and relax

I liked the very hotel in all respects as it quiet. The decor was very nice and the breakfast was delicious
8
Very good
Raportaţi această recenzie
Thomas T. Călători în pereche Singapore, 25 octombrie 2015
Absolute privacy with your own personal pool

private pool, big living space, privacy
8
Enjoyed my stay thoroughly!
Raportaţi această recenzie
Bok L. Călători în pereche Hong Kong, 12 septembrie 2015
Stay away

Not too far from another better establishment.
3,3
I left after checking into the room and discovering it was nowhere near as nice as the photo made it out to be. Ended up going to another establishment not far away. I would rather give up the money I paid to have a decent experience.
Raportaţi această recenzie
Cheng W. Călători în grup Hong Kong, 5 septembrie 2015
Good

Good
7,3
Raportaţi această recenzie
Mohamed S. Călători în pereche Jordan, 1 septembrie 2015
Nice place only for two days

Comfortable , private , relax
7,3
Good villa , nice swimming pool , aircondation not good , far away from city ,
Raportaţi această recenzie
Ahmed K. Călători în pereche Egypt, 26 august 2015
Honeymoon experience

Pool , villa
8,7
Raportaţi această recenzie
Nur H. Călători în pereche Singapore, 14 august 2015
Villlaaaaa~

Ummm
7,7
The villa is nice but sadly they didn't do any honeymoon decoration in our room which we already ask for it. Quite close to the airport. The foods is delicious! Overall is was great staying here.
Raportaţi această recenzie
Chong C. Călători în grup Malaysia, 13 august 2015
Out of expected

super large villa, cleanliness and super nice staff
7,7
We were in a 4 girls trip and decided to have a more luxurious last day for our trip. So we booked the 2-bedroom villa with private pool at Seastone. Unexpectedly, they upgrade us to 3-bedroom due to fully occupied for 2-bedroom, with bigger pool, bigger living room and kitchen utilities everything ready. Really cool! Could consider as a banglo in M'sia. In fact, it is just too low density and a lot of MOSQUITO! Quite afraid when it comes into night with definitely no one else except us in that area, feeding the mosquito.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Seastone Private Pool Villas PhuketSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Exterior hotelSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Exterior hotelSeastone Private Pool Villas Phuket - ÎmprejurimiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - PiscinăSeastone Private Pool Villas Phuket - BaieSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Cameră de oaspeţiSeastone Private Pool Villas Phuket - Intrare


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05