De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Thailanda 83100 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Restaurant Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Piscină Secret Cliff Villa Phuket - Piscină Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Piscină Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Piscină Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Spa Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Piscină Secret Cliff Villa Phuket - Hol Secret Cliff Villa Phuket - Piscină
Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Hol Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Restaurant Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţi Secret Cliff Villa Phuket - Hol Secret Cliff Villa Phuket - Hol
Zona Karon Număr camere: 84

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 421 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
6,8
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,4
Alimentaţie/Local
7,3
Toate opiniile (421)
Sortare:
Simone L. Călători în pereche Italy, 10 ianuarie 2014
Buon hotel ma solo la parte sotto

Vista mare e colazione ottima
7
Ho soggiornato tre notti in una stanza vista mare,fortunatamente mi hanno assegnato una stanza nella parte del resort di sotto quindi senza bisogno di attraversare la strada veramente molto pericoloso altrimenti me ne sarei andato subito,la parte sotto ha giardini curati ed è a picco sul mare la vista è incredibile, per andare in stanza e per tornare alla reception l'hotel ha delle golf car che ti vengono a prendere in qualsiasi momento ma volendo si può anche camminare non e' faticoso.la struttura è a metà strada fra patong beach e karon beach ma senza macchina o motorino non si va da nessuna parte ma ho visto che in hotel ci sono delle navette che partono a orari prestabiliti e ti portano in centro,la colazione e' abbondante e viene servita sulla terrazza che si affaccia sul mare.consiglio questo hotel ma solo per la parte sotto
Raportaţi această recenzie
Sergio V. Călători în pereche Italy, 14 noiembrie 2013
e stata una bella esperienza

la vista sul mare , la pulizia , e la colazione sulla terrazza con vista sul mare
6,7
Raportaţi această recenzie
Nipaporn N. Călători în pereche Thailand, 26 decembrie 2015
Location

Swimming Pool is nice
6,3
Raportaţi această recenzie
Rachel J. Călători individuali United Kingdom, 12 decembrie 2015
Great room and facilities,

room, view and massage
7,7
A great hotel, really beautiful room. Not accessible for people with any difficulties walking, was quite far from the lobby. The staff at the reception were helpful but did not follow through with the wake up call which was agreed. Overall a nice experience, a great massage. I would stay again.
Raportaţi această recenzie
Jezreel O. Călători individuali Philippines, 15 septembrie 2015
Perfect Getaway!

Pool. Room. Location.
10
Well, what can I say. The hotel is just perfect for a getaway! Serene, quiet location with grat views! The pool? Uhhhhg... amazing! It's the best sunset I ever had why dipping in the pool!
Raportaţi această recenzie
Tarida R. Familii cu copii tineri Thailand, 27 august 2015
beautiful hotel

good room nice view good staff
8
good
Raportaţi această recenzie
Hannah P. Călători în pereche New Zealand, 20 august 2015
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Raportaţi această recenzie
Yorina S. Călători în grup Indonesia, 11 august 2015
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Raportaţi această recenzie
Tong V. Călători în pereche United States of America, 26 mai 2015
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Raportaţi această recenzie
Todd H. Călători în pereche United States of America, 26 aprilie 2015
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - RestaurantSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - SpaSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - HolSecret Cliff Villa Phuket - PiscinăSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - HolSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - RestaurantSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - Cameră de oaspeţiSecret Cliff Villa Phuket - HolSecret Cliff Villa Phuket - HolSecret Cliff Villa Phuket - SpaSecret Cliff Villa Phuket - RestaurantSecret Cliff Villa Phuket - SpaSecret Cliff Villa Phuket - SpaSecret Cliff Villa Phuket - SpaSecret Cliff Villa Phuket - Sală de fitnessSecret Cliff Villa Phuket - Dotări


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08