De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Shangri-La Hotel

Jl. Mayjend Sungkono 120, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60256

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 303 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
8,2
Toate opiniile (303)
Sortare:
Diana Y. Familii cu copii tineri Indonesia, 27 martie 2016
Recommended
5,3
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
Raportaţi această recenzie
Soedradjat S. Călători în pereche Indonesia, 20 martie 2016
Great Hotel, great stuff.
5,7
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
Raportaţi această recenzie
Leander C. Călători în pereche Philippines, 13 martie 2016
Best for Weekend Retreat
5,7
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
Raportaţi această recenzie
Servando A. Călători individuali Philippines, 12 martie 2016
=)
5,7
;)
Raportaţi această recenzie
Aminah A. Familii cu copii tineri Singapore, 9 februarie 2016
A Pleasant Stay

The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
7,7
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Raportaţi această recenzie
Nur A. Familii cu copii tineri Singapore, 3 ianuarie 2016
Amazing stay yet again!

Friendly hotel staff, food variety at Jamoo & the ambiance
10
This is the second time we're staying at Shangri La Surabaya and we're as impressed by their service as the first time we came. We always look forward to an amazing stay with Shangri La Surabaya and they have not disappointed us at all. They deserve being a 5 star hotel definitely. Thank you Shangri La Surabaya. We'll definitely be back again.
Raportaţi această recenzie
Monica T. Călători în grup Indonesia, 1 ianuarie 2016
Nice hotel for new year celebration

Staff n environment n food all good
8
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
Raportaţi această recenzie
Jaime B. Familii cu copii tineri United States of America, 27 decembrie 2015
Ho Ho Ho Holiday
5
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
Raportaţi această recenzie
Gisela F. Călători în grup Indonesia, 29 noiembrie 2015
the toilet flush is jammed and the bathub as well

its clean, convinient
7
The toilet was jammed and the bathub as well for few days that I stay there, the food is okay,
Raportaţi această recenzie
Eristiana B. Familii cu copii tineri Indonesia, 14 octombrie 2015
kamarnya masih konvensional

good food, best pool, helpful staff
8,7
had a great restaurant, nice and helpful staff but the room still conventional. need upgrading in room decor so that customer feels worth staying here.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Shangri-La Hotel Surabaya - Exterior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - RecepţieShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - PiscinăShangri-La Hotel Surabaya - Sală de balShangri-La Hotel Surabaya - Sală de balShangri-La Hotel Surabaya - Sală de balShangri-La Hotel Surabaya - Sală de balShangri-La Hotel Surabaya - PiscinăShangri-La Hotel Surabaya - Exterior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - ÎmprejurimiShangri-La Hotel Surabaya - ÎmprejurimiShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - SpaShangri-La Hotel Surabaya - Exterior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - Sală de şedinţeShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - Cameră de oaspeţiShangri-La Hotel Surabaya - Sală de fitnessShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - Interior hotelShangri-La Hotel Surabaya - RestaurantShangri-La Hotel Surabaya - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07