De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School

Riverside, Songculan, Dauis, Insula Panglao, Filipine 6339 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Pub/Lounge Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Restaurant Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie
Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Restaurant Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Interior hotel Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţi Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Interior hotel Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Balcon/Terasă Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Baie
Zona Dauis Număr camere: 12

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 254 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,0
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (254)
Sortare:
Giovanni M. Călători în pereche Italy, 25 ianuarie 2013
piccolo resort sul mare specializzato per sub

personale gentilissimo, proprietaria ospitale, quiete, posizione
9,3
lo Sherwood Bay è di proprietà e gestito da una amabile signora molto british. le camere sono pulite ed accoglienti, è molto tranquillo, proprio sul mare, personale molto gentile possibile noleggiare barca a bilancieri ed equipaggio posto ottimo per sub, ma anche se non siete sub ci sarebbe da migliorare il breakfast, non molto generoso nel complesso, un ottimo indirizzo
Sightseeing/Attractions Tip: se fate snorkeling, fatevi portare in barca nelle isolette sulla barriera corallina ( ottimo il pesce dei locali al bbq)
Raportaţi această recenzie
Ying C. Familii cu copii în vârstă Hong Kong, 11 februarie 2016
Great value for money!

Excellent seaview, spacious room, friendly staff
9
My stay was very good. All the staff was very friendly and helpful. The seaview as well as the pool was superb and the room was spacious. Although the location was not very close to town, it's a definitely worth to stay here, especially for those who want a relaxing & peaceful holiday.
Raportaţi această recenzie
Luca F. Călători individuali Italy, 10 februarie 2016
nice place for a relaxing holiday

swimming pool, food, view on the bay
8,7
I stayed for one night only. Clean room and perfect customer service, nice food at the hotel restaurant. Swimming pool is beautiful especially during evening and night.
Raportaţi această recenzie
Dennis H. Călători în pereche Australia, 27 noiembrie 2015
A little isolated

the staff the cleanliness of the rooms
7,7
we were met at the airport and transported to the hotel free of charge.The hotel is located in a lovely spot with a beautiful view.The owners do everything they can to make your stay enjoyable.The only negative from our point of view was the isolation but others may like that
Raportaţi această recenzie
Juan M. Călători în pereche Philippines, 17 iulie 2015
Serenity ;)

Cleanliness, relaxing ambiance, friendly staff.
8
Raportaţi această recenzie
Ryan F. Călători în pereche United States of America, 25 mai 2015
Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School
2
My fiancée and I had a trip planned to Cebu and Bohol, which took us directly to Bohol after landing in Cebu. However, due to airline pushing our flight time back 4 hours, which got us into Cebu at 7:25pm, we were unable to get a boat to Bohol as we had planned. We contacted Agoda and informed them of the situation and provided documentation from Air Asia stating they moved the flight. Our hotel in Cebu was more than willing to refund the reservations to us as they understand these issues happen, especially from Air Asia. Sherwood Bay however refused to offer a refund or even a chance to rebook on a different weekend. I feel this is terrible customer service, especially considering it was a situation out of our hands. Since my fiancée and I have a credit now from Air Asia and will be taking our trip in a few weeks, we will not be staying here, and will be sure to inform all of our friends and coworkers of this issue for their future trips. Thank you.
Raportaţi această recenzie
Mark P. Călători în pereche United Kingdom, 24 mai 2015
Great stay

The view was great, the room was good quality, the swimming was a delight
8,7
We had a great quick stay at the Sherwood. The staff made us welcome and the room was well appointed and comfortable. The mini bar was a revelation with reasonable prices which was a pleasant change.. The views across the bay and having the choice of pool or sea was great as it was a hot weekend and we needed to cool off. The pool is lovely, and the sea was warm and so clear, just delightful.
Raportaţi această recenzie
Valerie J. Călători în pereche Philippines, 5 mai 2015
A place for deep relaxation

Friendly staffs and owner, excellent customer service including transfers, colorful swimming pool and very peaceful ambience :)
9,7
Raportaţi această recenzie
Gavin F. Călători în pereche Thailand, 16 aprilie 2015
Excellent

Friendly staff, nice rooms & view
10
We had a great experience here. The family that own the hotel cannot do enough for their guests. It is a great base from which to explore Bohol. Would thoroughly recommend.
Raportaţi această recenzie
Brian O. Călători în pereche United States of America, 13 martie 2015
Off the Beaten Path!

Solitude,Beauty and Service.
9
We enjoyed our stay there very much,so peaceful and quiet.Offers large rooms with balcony,built in swimming pool , looks out over the ocean and the owners were very nice and accomadating.Would stay there again .
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula PanglaoSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Pub/LoungeSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - RestaurantSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - RestaurantSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Interior hotelSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Cameră de oaspeţiSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Interior hotelSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Balcon/TerasăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - BaieSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Facilităţi de recreereSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - VedereSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - VedereSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Interior hotelSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Exterior hotelSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - PiscinăSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Insula Panglao - Facilităţi de recreere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06