sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Orasul Macau, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi
Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţi Sintra Hotel Macau - Baie Sintra Hotel Macau - Interior hotel Sintra Hotel Macau - Restaurant Sintra Hotel Macau - Hol Sintra Hotel Macau - Pub/Lounge Sintra Hotel Macau - Exterior hotel
Zona Orasul Macau Număr camere: 240
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 4834 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
9,1
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (4834)
Sortare:
Alessio B. Călător individual Italy, 25 martie 2011
Hotel in zona centrale

Vicino a Gran Lisboa Casino
7,3
Hotel elegante, pulito, in zona centrale a pochi minuti dal Gran Lisboa Casino e dalle principali attrattive della città.
Nightlife Tip: Vicino a Gran Lisboa Casino
Ernesto C. Călător în pereche Italy, 12 iunie 2010
cintra hotel macao

Centralissimo non bisogna prendere taxi o mexxi per spostarsi. Pulito e tranquillo. Tuuto OK consigliato a tutti
9,3
Meng C. Călător în grup Malaysia, 24 noiembrie 2014
First choice Hotel

clean, great location, nice staff
8,3
pleasant, great experience
Jose F. Călător în pereche United States of America, 24 noiembrie 2014
execellent for the money and accessibility.

convenience, rate and accessibility
10
pleasant, my trust to the employees and management. I left my small leather bag with my passport, money (USD;HK$and peso) and credit card and others. It was returned intact and nothing was lost even an iota. Thanks to Sintra. Security know my name.
Serina T. Călător în grup Singapore, 20 noiembrie 2014
great location and comfortable stay

Very friendly staff, quick check in and out, great location
8
Cissy C. Familie, copii în vârstă Malaysia, 17 noiembrie 2014
Recommended

Convenience, Good location, Clean
8,3
Pleasant stay here. Room clean and big. Location is very nice and convenience to tourist attraction. Easy to get shuttle bus outside the hotel.
Thong C. Familii cu copii tineri Singapore, 17 noiembrie 2014
Value for money / Good Location

Location / Big Room
6,7
It was above my expectation for this hotel. Within walking distance to a few tourist attraction and room was big.
Lee J. Călător individual South Korea, 16 noiembrie 2014
Good good location

Good location, Kind bellboy, comfortable
8
Donna M. Familii cu copii tineri Philippines, 16 noiembrie 2014
Mop washed inside toilet bowl to clean floor

Location, room size, food
5,7
My son vomited in the bathroom, and i called housekeeping. Housekeeping man came in with mop, wiped the vomitus from the floor, rinsed the mop in the TOILET BOWL and mopped the ffoor again. NO cleaning agents/bleach used, only water from the TOILET BOWL. A good way to spread e.coli ! Some food particles still remained on the floor. He went out and i complained to the front desk about the unsanitary way of cleaning. Same person came back now with a broom and dustpan and damp towel. Swept the food particles and wiped the floor using the damp towel. Then left. I ended up cleaning the bathroom with hot water from the shower and shampoo. And never walked around barefoot after that.
Camille B. Călător în grup Philippines, 14 noiembrie 2014
Highly Recommended

Room space, services, location.
9
We had a very pleasant stay here. The room we got was Grand deluxe twin, can fit 4 into it. We can say that the price is just right for everyone of us. We really had a great stay here. We will recommend this place for budget travelers like us

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sintra Hotel MacauSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - Cameră de oaspeţiSintra Hotel Macau - BaieSintra Hotel Macau - Interior hotelSintra Hotel Macau - RestaurantSintra Hotel Macau - HolSintra Hotel Macau - Pub/LoungeSintra Hotel Macau - Exterior hotel


AS-AGWEB-3C03