sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central / Zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Exterior hotel Sohotel Hong Kong - Interior hotel Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Hol Sohotel Hong Kong - Hol Sohotel Hong Kong - Recepţie Sohotel Hong Kong - Interior hotel Sohotel Hong Kong - Recepţie Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Baie
Zona Hong Kong Central / Zona Sheung Wan Număr camere: 37
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 878 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
8,1
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (878)
Sortare:
Andrei S. Călător pentru drum de afaceri Spain, 6 martie 2014
Sohotel

Centrale,
5,7
Buono, má le stanze rispetto alle foto sul sito non corrispondono,sono molto piccole.
Dendena C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 26 februarie 2014
horrible

nothing
3,7
orribile ! 1) stanza cosi' piccola che devi chiudere valigia per andare a letto 2) colazione viene portata in camera perche' non c'e' alcun coffeeshop . 3) pulizia discutibile
Danilo B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 27 septembrie 2013
buona posizione

il servizio alla reception
6,3
buono, la posizione dell'hotel è quella che serviva, scegliere le camere ai piani alti. Le camere sono molto piccole.
Jonathan D. Călător în pereche Philippines, 10 august 2014
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Călător în pereche Malaysia, 7 august 2014
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Janet C. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 31 iulie 2014
Venue near to clients' office which is good.

Value for money as I booked during promotional offer, free wifi. But small room.
6,7
No complaint, pleasant stay with decent breakfast and free wifi.
Clarence L. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 23 iulie 2014
Good no frills hotel.

Close to MTR, good food all around, comfortable rooms
7,7
Pleasant and absolutely comfortable rooms. Close to MTR and easy accessibility to anywhere in Hong Kong
Mr T. Călător în grup Malaysia, 20 iulie 2014
Small room

Clean, attentive, quiet
6
Can't put much, was out first thing in the morning, and back past midnight. Overall it was a relatively pleasant stay but no 'wow' factor behind it.
Wingsum T. Călător în pereche Hong Kong, 10 iulie 2014
Big Room

Very Comfortable
7,7
Tu V. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 27 iunie 2014
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - Exterior hotelSohotel Hong Kong - Interior hotelSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - HolSohotel Hong Kong - HolSohotel Hong Kong - RecepţieSohotel Hong Kong - Interior hotelSohotel Hong Kong - RecepţieSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Baie


AS-AGWEB-3A07