sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Central / Zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Exterior hotel Sohotel Hong Kong - Interior hotel Sohotel Hong Kong - Intrare Sohotel Hong Kong - Hol Sohotel Hong Kong - Hol Sohotel Hong Kong - Recepţie Sohotel Hong Kong - Interior hotel Sohotel Hong Kong - Recepţie Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Dotări Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Sohotel Hong Kong - Baie
Zona Hong Kong Central / Zona Sheung Wan Număr camere: 37
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 856 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
8,1
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (856)
Sortare:
Andrei S. Călător pentru drum de afaceri Spain, 6 martie 2014
Sohotel

Centrale,
5,7
Buono, má le stanze rispetto alle foto sul sito non corrispondono,sono molto piccole.
Dendena C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 26 februarie 2014
horrible

nothing
3,7
orribile ! 1) stanza cosi' piccola che devi chiudere valigia per andare a letto 2) colazione viene portata in camera perche' non c'e' alcun coffeeshop . 3) pulizia discutibile
Danilo B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 27 septembrie 2013
buona posizione

il servizio alla reception
6,3
buono, la posizione dell'hotel è quella che serviva, scegliere le camere ai piani alti. Le camere sono molto piccole.
Tu V. Călător pentru drum de afaceri United States of America, 27 iunie 2014
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.
Pui C. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 20 iunie 2014
Staff nice! but the room too small!

Staff
5,7
Wing Y. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 20 iunie 2014
Nice Hotel

Nice, Neat, Tidy
6,7
It is a nice hotel. There are lots of local and western resturants nearby. If you want to take the MTR, you need to walk 5 to 10 minutes. However, it is very convenient to take a taxi. The hotel keeps clean and tidy. I feel comfortable. Nevertheless, the price is not cheap.
Quek K. Călător individual Singapore, 16 iunie 2014
Good and Fun

Conducive, comfortable and cosy.
10
Conducive, comfortable and cosy.
Johannes A. Călător pentru drum de afaceri Netherlands, 14 iunie 2014
convenient, comfortable

location, staff and rate
8
The stay was short but good. Very friendly staff. Although the rooms are rather small, it's a pretty good layout and comfortable. Location is great, close to the shopping area, LKF and the Sheung Wan Subway station.
See H. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 11 iunie 2014
great location

comfort, friendly, clean
6
Great
Rene C. Călător individual Canada, 9 iunie 2014
Comfortable stay with helpful staff

Internet. Small breakfast delivered to room. Helpful staff
7,3
It's a small room for sure. But it was adequate for a solo traveller. Clean. Staff found a poster I had forgotten when I checked out and were quite helpful in general. 3 or 4 block walk to the MTR. I would recommend this hotel.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - Exterior hotelSohotel Hong Kong - Interior hotelSohotel Hong Kong - IntrareSohotel Hong Kong - HolSohotel Hong Kong - HolSohotel Hong Kong - RecepţieSohotel Hong Kong - Interior hotelSohotel Hong Kong - RecepţieSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - DotăriSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiSohotel Hong Kong - Baie


AS-AGWEB-3B03