De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Exterior hotel Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Exterior hotel Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Intrare Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Intrare Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Hol Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepţie Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepţie Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Hol Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Hol Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Hol Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Centru de afaceri Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurant Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurant Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurant Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurant Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurant
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 177
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 1703 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (1703)
Sortare:
Fabio R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 22 septembrie 2009
Nice PLACE

Position is very good
5,7
Lo staff e' abbastanza di aiuto ma distaccato. ,la connessione wi fi e' gratuita e la cassetta di sicurezza si trova nel lobby, la colazione non e'inclusa ma pagando si accede al buffet che e'. Abbastanza completo, una parte delle stanze sono state rinnovate quindi sono carine anche s piccole, se KOWLOON e' la vostra zona di riferimento (tsim sha tsui) allora e' da prendere in considerazione
Marcello B. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 septembrie 2009
Stanford Hillview Hotel
4,7
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Francis S. Călător în pereche Canada, 26 iunie 2015
Excellent

Clean.
8
Ryan H. Călător în pereche Philippines, 21 iunie 2015
Rooms were problematic

Beside knutsford terrace, nightlife ok. Lots of nearby eateries and covenience stores, malls nearby
4,7
We were allowed early check in at 10:30H and was upgraded to a deluxe room 2nd night, i burned my scalp on the shower because the heater was broken and only produces very hot water. We weren't able to attend our friend's party at lkf because of this incident. We were transferred to an ugly room ar 1 in the morning! On our 3rd day, my partner slipped on the bathroom entrance because the floor was soaked wirh water caused by the ceiling was dripping with water. The staff were nice but couldn't make up for the bad facilities! Many other hotels in the area with sane price but si much better facilities. I'm sorry but the Facilities of this hotel is not up to a decent hotel's standard.
Leksan T. Călător în pereche Malaysia, 17 iunie 2015
great

Food, comfort and value for money
9
Great
Grace W. Călător în pereche Singapore, 15 iunie 2015
4 star over rated

Location
4
Vanessa T. Călător în pereche Singapore, 10 iunie 2015
Value for money and great location

Location is perfect; access to many eateries; room is spacious
9
I enjoyed myself during the trip. The location is perfect for us because we had the option of taking MTR or buses to get to where we needed to go. There were many choices for food around the hotel and these food joints are opened till quite late. The room is value for money and I will certainly stay there again when I next visit Hong Kong. The only thing is that the hotel is located on a slope, so tourists who are not so mobile may find it difficult to get around. Other than that, I have no complaints!
Mei Y. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 1 iunie 2015
Average experience

Location
4,3
Guanghuang H. Călător în pereche Singapore, 1 iunie 2015
helpful staff and clean room

cleanliness,location and value
8,7
Thanks to the staff for the arrangement of my surprise proposal to my gf. The upgrade of our room to premium room was appreciated. However the noise from the renovation works was irritating while we were napping
Xue L. Călător în grup Singapore, 28 mai 2015
Good

The service and the cleanliness
8
Good

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Exterior hotelStanford Hillview Hotel Hong Kong - Exterior hotelStanford Hillview Hotel Hong Kong - IntrareStanford Hillview Hotel Hong Kong - IntrareStanford Hillview Hotel Hong Kong - HolStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepţieStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepţieStanford Hillview Hotel Hong Kong - HolStanford Hillview Hotel Hong Kong - HolStanford Hillview Hotel Hong Kong - HolStanford Hillview Hotel Hong Kong - Centru de afaceriStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurantStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurantStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurantStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurantStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestaurantStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/LoungeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - BaieStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Sală de fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Facilităţi de recreereStanford Hillview Hotel Hong Kong - Grădină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07