sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Orasul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Baie Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Sugbutel Family Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Sugbutel Family Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea
Zona Orasul Cebu Număr camere: 30
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 226 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (226)
Sortare:
Leo J. Călător individual Philippines, 21 februarie 2015
Exceeded my expectation

cleanliness, staff, safety
9
James V. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 16 februarie 2015
having fun...

clean,comfortable and accessable...
8
relaxing....
James V. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 14 februarie 2015
great for business travel and budget wise.

access to any distanation around downtown.
8
good and relaxing.
Sankar B. Călător individual India, 22 ianuarie 2015
ok

ok value for money
5,7
ok value for money
Louise G. Călător în grup Philippines, 21 ianuarie 2015
Sugbutel 2015

Personnel, Cleanliness, Affordable
9
Margaret M. Călător în grup Philippines, 20 ianuarie 2015
VALUE FOR MONEY!

Budget friendly, cleanliness and the friendliness of the staff
8,3
Sinulog rates are kinda high. I wasn't expecting that we were charged for tissue papers every time we request for room service. Overall our stay is superb! Staying here again on our next Sinulog trip.
Renato M. Călător individual Philippines, 18 ianuarie 2015
Noisy

Better price, good location, general availability
7,3
It was pleasant except if you need to sleep at any time. People in the room with you are mindless that there may be other travelers around. The management doesn't seem to care about the situation, and just filled the dorm rooms to the brim. Anyway, I was able to sleep when I went to the mall to buy a pair of earplugs, to help muffle the noise. Yes I would stay at this hotel again, as long as I have my earplugs with me.
Jennyvieve C. Călător în pereche Philippines, 18 ianuarie 2015
good stay

clean,private and accessible
8,3
Good
Busatari M. Călător în grup Malaysia, 13 ianuarie 2015
worth the money

clean,good location,good staff
9
Kenny -. Familii cu copii tineri Philippines, 9 ianuarie 2015
Great location, budget hotel

Cheap!
5,7

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sugbutel Family Hotel CebuSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - BaieSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiSugbutel Family Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaSugbutel Family Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea


AS-AGWEB-3C08