De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sule Shangri-La, Yangon Hotel

223 Sule Pagoda Road, G.P.O. Box 888 , Downtown Yangon, Yangon, Myanmar

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 1254 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,1
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
8,2
Toate opiniile (1254)
Sortare:
Olga C. Călători individuali Italy, 7 noiembrie 2014
Myanmar

Professionalita di tutto il personale - cortesia- sollecitudine
9
Veramente buono!! Nota negativa arrivando a tarda sera in hotel e avendo pagato in anticipo, stavo malissimo, causa volo, e sono stata obbligata ad aspettare x il checking
Raportaţi această recenzie
Laura S. Călători în pereche Italy, 6 aprilie 2014
Hotel di lusso, ben posizionato,ottimo soggiorno

Hotel di lusso con tutti i comfort, wifi ottima, ottimo ristorante
8,7
Abbiamo sogggiornato alla fine del tour di 10 giorni e dopo il soggiorno al mare. L' hotel e' costoso ma offre un'alta qualità sia nei servizi che nelle strutture...abbiamo cenato al ristorante con buffet e tutto e' stato di nostro gradimento. Ho utilizzato la SPA nelle ore serali e devo dire che ha una buona qualità /prezzo.....per pochi dollari ho ricevuto un servizio adeguato e molto professionale. Bella la piscina esterna anche se la mattina era molto ventilato. Bella la camera, pulita con letto molto comodo, bel bagno, silenziosa e con wifi ben funzionante.
Raportaţi această recenzie
Veronica O. Călători în pereche Italy, 26 aprilie 2013
Comodo e internazionale

comodità, pulizia, letto perfetto.
8,3
Hotel situato in zona comodissima, stanze ampie e ambiente internazionale (certo, non tipico Birmano!). Il ristornate invece non all'altezza: cucina internazionale scarsa e orientale peggio.
Raportaţi această recenzie
Camillo B. Călători drum de afaceri Italy, 24 decembrie 2012
hotel in ottima posizione, personale eccellente.

wifi veloce, personale cortese e professionale, camere pulite.
8
scelto per posizione centrale, ottima qualità prezzo, attualmente molte zone sono in ristrutturazione, ma non ne ho sofferto.
Raportaţi această recenzie
Patrizia C. Familii cu copii tineri Italy, 8 septembrie 2012
Appartenente alla catena Shangri-La. Centrale.

La colazione è eccellente.
9
L'albergo,nuovissimo, è in posizione centrale. Le camere sono pulitissime, ampie e dotate di tutti i confort, ma anonime. Il personale è cortese e pronto a riscontrare qualsiasi esigenza. Vale veramente la pena cenare al ristorante posto al terzo piano: la sera offrono a buffet un'incredibile varietà di piatti, sapientemente preparati, della migliore cucina asiatica e internazionale. Anche i dolci sono superlativi.
Raportaţi această recenzie
Chun Y. Călători drum de afaceri Hong Kong, 27 ianuarie 2016
confort stay

clean, comfort, location
7,3
Raportaţi această recenzie
Somsuk P. Călători drum de afaceri Thailand, 12 ianuarie 2016
Very good hotel...Clean & Clear + Friendly service

Comfortable / Clean / Friendly Service / Location
9,7
Raportaţi această recenzie
Sheila D. Familii cu copii în vârstă United States of America, 4 ianuarie 2016
Amazing Hotel in Yangon

Breakfast, Service, Beds
9,7
Raportaţi această recenzie
Cameron C. Călători în pereche United States of America, 2 ianuarie 2016
Best Hotel in the Area

Breakfast, Gym, WiFi
10
My wife and I stayed here for a few nights and it is by far the best place we've ever stayed in Yangon. People travel here from quite far to use the WiFi because it's the fastest and most reliable. We also thought the breakfast buffet was incredible -- looked forward to it every morning!
Raportaţi această recenzie
Joe P. Familii cu copii în vârstă Myanmar, 30 decembrie 2015
Clean & comfortable hotel

Room, location & staffs
7
Ok
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Sule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Exterior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Cameră de oaspeţiSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de fitnessSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RecepţieSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Cameră de oaspeţiSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - HolSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Pub/LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de şedinţeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - ApartamentSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Interior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de balSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de balSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de şedinţeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de şedinţeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - VedereSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de şedinţeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - MagazineSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - PiscinăSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Exterior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Sală de fitnessSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - RestaurantSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Exterior hotelSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - HolSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Executive LoungeSule Shangri-La, Yangon Hotel Yangon - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02