De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Suly Resort & Spa

Jalan Cok Rai Pudak Br. Yangloni, Peliatan, Ubud, Bali, Indonezia 80571

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 499 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
6,8
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (499)
Sortare:
Laura D. Călători individuali Italy, 28 septembrie 2013
Da sconsigliare

Abbastanza vicino al centro, ragazzi giovani che servono, wi fi
2,3
Camere sporche e poco confortevoli , vuole essere un livello che non è .. Bravi solo i ragazzini dello staff.. Da evitare
Pier P. Călători în pereche Italy, 17 august 2012
Ottimo Resort con personale accogliente e gentile

Pro: cortesia e disponibilità Contro: un po' fuori dal centro
8,7
resort immerso nel verde con piscina, spa e 2 ristoranti. camera molto spaziosa con 2 stanze da bagno (una veramente molto piccola). ottime colazioni ed eccellente ristorante. l'unica nota negativa è la distanza dal centro, ma è comunque offerta una navetta gratuita (il costo del tragitto in taxi è di 2 / 4 euro. posizione strategica per visitare le bellezze di bali.
Nao M. Călători în grup Japan, 6 mai 2016
I recomend this hotel!
5,7
nice view, staffs are very kind. you can feel relax
Indira M. Călători în grup Indonesia, 6 mai 2016
Cozy stay in the middle ricefields
3
We arrived almost midnight and there is only 1 staff to help. The room is nice, the pool also warm.. The breakfast is good.. Only the staff need to improve..
Lucia Y. Călători în grup Indonesia, 3 mai 2016
Not-well-maintenanced Resort
3
Elevator's too small. Only a few Staffs available around. Bathroom and room furniture seemed too old. The closet's doors cannot be closed. Laundries were not completely dried. It still has good potential in the future if only the management would want to improve their facilities by doing some remodel/renovation and add the number of staffs.
Carol V. Călători individuali New Zealand, 28 aprilie 2016
Poor timing
4
This place has potential but our visit coincided with green pool no one available for massage. Very poor selection of food. Booked meditation class which was canceled. The afternoon yoga was fabulous
Aroha T. Călători în pereche New Zealand, 8 aprilie 2016
Beautiful surroundings
6,7
I returned to Suly because it is peaceful and it is a huge resort with space and lush green views. You can really be by yourself and have privacy. I laso love the fact that I am helping young people study, most of the staff a under priviledged youth who come to study hospitality. The rooms in the new building are much better. The service was grwat even though facilities are "limited". Two gripes: there was no tequila or rum so we had some odd cocktails. On the first night our toilet wasnt working but we were quickly given a new room. Great value
Sooyi Y. Călători în pereche Malaysia, 5 ianuarie 2016
good stay

environment, nice room and staff
7
Very satisfied. Will stay again if visit ubud.
Sooyi Y. Călători în pereche Malaysia, 3 ianuarie 2016
Nice and relax

environment, view, cozy room
7,3
Good. Very satisfied.
Mareesa C. Călători individuali Thailand, 11 noiembrie 2015
old and worn out

quiet and peaceful
5,3
the resort is old and dirty! do not upgrade for field rice view.
1 din 1 recenzii
Suly Resort & Spa BaliSuly Resort & Spa Bali - PiscinăSuly Resort & Spa Bali - Pub/LoungeSuly Resort & Spa Bali - Facilităţi de recreereSuly Resort & Spa Bali - RecepţieSuly Resort & Spa Bali - PiscinăSuly Resort & Spa Bali - DotăriSuly Resort & Spa Bali - DotăriSuly Resort & Spa Bali - ÎmprejurimiSuly Resort & Spa Bali - PiscinăSuly Resort & Spa Bali - HolSuly Resort & Spa Bali - PiscinăSuly Resort & Spa Bali - HolSuly Resort & Spa Bali - DotăriSuly Resort & Spa Bali - ÎmprejurimiSuly Resort & Spa Bali - Facilităţi de recreereSuly Resort & Spa Bali - Facilităţi de recreereSuly Resort & Spa Bali - Facilităţi de recreereSuly Resort & Spa Bali - Exterior hotelSuly Resort & Spa Bali - Interior hotelSuly Resort & Spa Bali - ÎmprejurimiSuly Resort & Spa Bali - RestaurantSuly Resort & Spa Bali - ÎmprejurimiSuly Resort & Spa Bali - ÎmprejurimiSuly Resort & Spa Bali - Facilităţi de recreere


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06