De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thailanda 50300 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Baie Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Plajă
Zona Chang Phuak Număr camere: 31

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,2

din 698 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
9,0
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
6,5
Toate opiniile (698)
Sortare:
Natalie F. Călători individuali United States of America, 2 ianuarie 2016
Wonderful bright place

Style, comfort, quiet
9
Nice and clean, the rooms have a good clean design. Great hot water and pressure. The staff were very helpful if I needed anything.
Raportaţi această recenzie
Papussorn T. Călători în pereche Thailand, 29 decembrie 2015
Good View

Good food Good View Good service
8
Raportaţi această recenzie
Sutti N. Călători în pereche Thailand, 20 noiembrie 2015
Twice in Chiang Mai

Rooms were nice, staff was helpful and the toilets and showers were excellent
9,3
We stayed at Sunshine House on our way to Chiang Rai and on our way back home to Korat. The whole place was like something out of a designer's magazine. The polished concrete walls and floors were beautiful even if the floors were a bit slippery. The bathrooms were also like something out of a designer's magazine with colored glass wooden doors and beautifully tiled floors and walls. The staff was very helpful and the free coffee and fruit for breakfast was a nice extra early in the morning. Our only concern with Sunshine House was that we kept getting lost trying to get back home, and tuk tuk drivers had trouble finding it even when my Thai speaking wife showed them the hotel business card. I would recommend Sunshine House to everyone.
Raportaţi această recenzie
Amy B. Călători individuali United Kingdom, 15 noiembrie 2015
Great location

Price, location, comfort
7,7
It was very comfortable. I really enjoy staying at Sunshine House - it's cool, comfortable, and I like the grey and yellow theme - it really works. There was a problem finding my key deposit when I checked out, though.
Raportaţi această recenzie
Sungchul L. Călători în pereche South Korea, 14 noiembrie 2015
small room

good location
5
just good lacation.. small,noisy..
Raportaţi această recenzie
Steve R. Călători individuali United States of America, 10 noiembrie 2015
A nice place to stay. I will stay there again.

Clean rooms , nice shower
9
The stay was good but it was difficult to find a beer between 2 & 5 near by the hotel.
Raportaţi această recenzie
Alicia B. Călători în pereche United States of America, 8 noiembrie 2015
Very nice

Cleanliness, decor
8,3
Sunshine House was a great value, but the bed was very uncomfortable.
Raportaţi această recenzie
Richard G. Călători individuali Canada, 27 octombrie 2015
Solo

Bachelor friendly
8,7
Very good.
Raportaţi această recenzie
Duangsiri P. Călători în pereche Thailand, 23 octombrie 2015
Quite good Location very friendly &helpful staff

Friendly helpful staff and location
8
Everything is quite good except the parking lot . Room amenities are fair
Raportaţi această recenzie
Pookie H. Călători în pereche Thailand, 15 octombrie 2015
very good

staff location room
6
very good
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Plajă


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06