sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thailanda 50300 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Sunshine House Chiang Mai - Baie Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Exterior hotel Sunshine House Chiang Mai - Hol Sunshine House Chiang Mai - Hol Sunshine House Chiang Mai - Hol Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi
Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Interior hotel Sunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi Sunshine House Chiang Mai - Exterior hotel
Zona Chang Phuak Număr camere: 31
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 420 opinii

Calitate-preţ
9,1
Situare
7,5
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (420)
Sortare:
Yoosun K. Călător individual South Korea, 2 iulie 2014
Clean, Value for money

Clean,Comfort, Kind
8
Great.
Nga S. Călător în pereche Hong Kong, 24 iunie 2014
Clean, Value for money

Quiet location, friendly staff, very clean
8
Anan J. Călător în pereche Thailand, 10 iunie 2014
Chiang Mai's best hotel under $20

value for money, high-pressure shower, free wi-fi
9,3
I've stayed at a number of budget hotels in Chiang Mai (7days Hotel Arcade, A9 Place, B2 Black, B2 Green, B2 Resort, Banilah, Chiang Mai Thai House, Khuang Singh Residence, Penny's Place, Royal Panerai Hotel, Zak Residence) and Sunshine House is my favourite so far. I rarely stay at the same hotel twice; however, this was my third stay and I will be back!
William W. Familie, copii în vârstă United States of America, 7 iunie 2014
Hard to beat deal

locaton, price, people we met there
9
After thrashing about for a full week driving and sight-seeing across northern Thailand I decided to find a hotel buried inside Chaing Mai's center. I could not have been more pleasantly surprised. The staff was very helpful and certainly willing to make us feel welcome. The quiet neighborhood street where the Sunshine House is located is really a relief from the tortuous traffic and main streets of Chiang Mai. The vegan dining spot just down the street is fantastic; even if that menu isn't one you normally seek out. For my wife and daughter it was heaven. Two doors away is a spa where we received foot massages that were extremely nice and priced right. That is just about the theme for this review, and I can see why there were people staying for month plus stints at the Sunshine House. Wish I had another night there right now.
Neil T. Călător în grup United Kingdom, 4 iunie 2014
Boring

No electricity
4,3
Tedious and dark requiring lateen to enter room. Room bland and with a view of a wall. No mini bar or food available apart from microwave meals.
Benjamas T. Călător în grup Thailand, 12 mai 2014
So good

Good clean
7,3
Quoc B. Călător individual Vietnam, 5 mai 2014
Really relaxable and comfortable

Friendly staff, very clean room and budget
8
The staffs here are very friendly and helpful when I asked something or how to go to somewhere. The room's clean and extremely good for a budget one. Will come back here again if I go to Chiang Mai. It's a good hotel to recommend.
Patjaree S. Călător în pereche Thailand, 2 mai 2014
Awsome

Friendly staff, nice room, center of travelling
10
Im very happy to been there. Love it and surly go back again soonest
Athipakorn S. Călător în pereche Thailand, 5 aprilie 2014
New small clean hotel

Safe parking area,good price,and new
8,7
Everything is good, worth the price,and nice stay
Shui L. Familii cu copii tineri Hong Kong, 14 martie 2014
Nice Hotel, NIce Staff, Nice Coffee and Tea

Price, Staff, Coffee!
7,7

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Exterior hotelSunshine House Chiang Mai - HolSunshine House Chiang Mai - HolSunshine House Chiang Mai - HolSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Interior hotelSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - Exterior hotelSunshine House Chiang Mai - Exterior hotelSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - HolSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţiSunshine House Chiang Mai - BaieSunshine House Chiang Mai - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3C08