De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Taro Hotel Phuket - Intrare Taro Hotel Phuket - Intrare Taro Hotel Phuket - Exterior hotel Taro Hotel Phuket - Exterior hotel Taro Hotel Phuket - Exterior hotel Taro Hotel Phuket - Piscină Taro Hotel Phuket - Piscină Taro Hotel Phuket - Facilităţi de recreere Taro Hotel Phuket - Vedere Taro Hotel Phuket - Intrare Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi Taro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţi
Taro Hotel Phuket - Piscină Taro Hotel Phuket - Piscină Taro Hotel Phuket - Piscină Taro Hotel Phuket - Exterior hotel Taro Hotel Phuket - Exterior hotel
Zona Kamala Număr camere: 17

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 129 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
6,8
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
5,3
Toate opiniile (129)
Sortare:
Alessia G. Călători în pereche Italy, 20 februarie 2015
Gentilezza e cortesia

Camere spaziose e confortevoli. Struttura nuova. Cortesia e disponibilità
7
Staff cordiale ed estremamente disponibile. Il proprietario parla Italiano. Posizione appartata e tranquilla.
Raportaţi această recenzie
Davide V. Călători individuali Italy, 3 decembrie 2012
Massima libertà nel servizio

Tranquillo, pulito
8,7
ho soggiornato per 12 giorni presso il taro hotel, mi sono trovato benissimo, avevo massima libertà durante il mio soggiorno e il personale cortese e puntuale con le pulizie. l'ambiente era ordinato e tranquillo, vicino al mare e la struttura di primissimo livello immersa nella foresta tropicale. molto comoda anche la piscina con la cascata dove era possibile fare nuotate dalla mattina alla sera. sicuramente ci ritornerò.
Raportaţi această recenzie
Valerio G. Familii cu copii în vârstă Italy, 17 ianuarie 2012
ottimo rapporto qualita' prezzo

wifi gratuito stanze ampie
9
albergo tranquillo ma abbastanza vicino alla spiaggia, il titolare e' molto discreto quindi rende molto autonomo il soggiorno, non sembra nemmeno di essere in un hotel non ci sono orari di reception ed ogni stanza e' accessibile da fuori, sembra quasi un residence. Pulito moderno e abbastanza curato
Raportaţi această recenzie
Marco M. Călători în pereche Italy, 17 ianuarie 2012
Hotel nuovo con arredamento moderno

Arredamento , WIFI in stanza gratis , Pulizia e cortesai del proprietario.
8,3
Veramente ineccepibile , ottimo punto di appoggio per girare per le spiagge a Phuket.
Sightseeing/Attractions Tip: Affittare uno scooter e girare le spiagge splendide di Phuket
Raportaţi această recenzie
Sopa L. Călători individuali Thailand, 10 decembrie 2015
Cheap

Cheap, clean
8
Raportaţi această recenzie
Milyana A. Călători în grup Singapore, 30 septembrie 2015
Very friendly and amazing staff!

Staff, room and pool.
9,7
I had a very pleasant stay in Taro Hotel. One of the owners, Ms Nadia, was very friendly and helpful to us. We felt like home and even met her adorable daughter! We stayed in the bungalow room which was cosy. Though we had the water heater tripped but it was fixed immediately. Since it was low season, we had the pool all to ourselves. Location is about 5 minutes walk to the main road. There were a handful of muslim food stalls around the area which was helpful for us. Overall my stay exceeded my expectations! Highly recommended and many thanks to Ms Nadia and the team!
Raportaţi această recenzie
Naris V. Călători drum de afaceri United Kingdom, 3 septembrie 2015
Exceptional customer service

Customer service, quietness, cost
10
Fantastic right from the start. The staff there are very friendly and went beyond their duty to ensure my stay was pleasent and my needs met.
Raportaţi această recenzie
James B. Călători în pereche United States of America, 7 august 2015
Change of ownership and change of rating

location
4
The ownership changed and it reflects in everything. We went to a much nicer place. for less money... the staff has to go. Room was dirty, no toiletries at all. Towel left on floor was re hung... etc. You will do better elsewhere. This was my fifth stay bit, I will not be returning.
Raportaţi această recenzie
Nicola H. Călători în pereche United Kingdom, 26 martie 2015
Good room, lovely pool

The pool, staff and price
6,7
the hotel is lovely. We stayed in a bungalow, which was very good but had a few very small floors. The bathroom light was on the other side of the room was was frustrating - especially in the middle of the night! The safe was located on the floor under the sideboard which made it ever so slightly awkward to get into without being on all fours and crawling to it. The rugs were quite harsh to walk on too. Generally the room was lovely though and the staff were very friendly. We enjoyed two nights here, and spent plenty of time chilling in the pool! There's a great restaurant just down the road called Coffee Club - we are here on both nights as the food and price was so good!
Raportaţi această recenzie
Christoph Z. Călători individuali Germany, 14 martie 2015
Nice Hotel, very quite.

Clean, Big Room, Friendly Staff
7,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - Facilităţi de recreereTaro Hotel Phuket - VedereTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AM-AGWEB-4G05