De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Taro Hotel

67/21 Moo 4, Kamala, Phuket, Thailanda 83150

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 134 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
6,8
Prestaţia personalului
8,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
5,3
Toate opiniile (134)
Sortare:
Manrico B. Călători în pereche Italy, 1 februarie 2016
Ottimo
6,3
Per chi vuole essere lontano dal caos
Raportaţi această recenzie
Alessia G. Călători în pereche Italy, 20 februarie 2015
Gentilezza e cortesia

Camere spaziose e confortevoli. Struttura nuova. Cortesia e disponibilità
7
Staff cordiale ed estremamente disponibile. Il proprietario parla Italiano. Posizione appartata e tranquilla.
Raportaţi această recenzie
Davide V. Călători individuali Italy, 3 decembrie 2012
Massima libertà nel servizio

Tranquillo, pulito
8,7
ho soggiornato per 12 giorni presso il taro hotel, mi sono trovato benissimo, avevo massima libertà durante il mio soggiorno e il personale cortese e puntuale con le pulizie. l'ambiente era ordinato e tranquillo, vicino al mare e la struttura di primissimo livello immersa nella foresta tropicale. molto comoda anche la piscina con la cascata dove era possibile fare nuotate dalla mattina alla sera. sicuramente ci ritornerò.
Raportaţi această recenzie
Valerio G. Familii cu copii în vârstă Italy, 17 ianuarie 2012
ottimo rapporto qualita' prezzo

wifi gratuito stanze ampie
9
albergo tranquillo ma abbastanza vicino alla spiaggia, il titolare e' molto discreto quindi rende molto autonomo il soggiorno, non sembra nemmeno di essere in un hotel non ci sono orari di reception ed ogni stanza e' accessibile da fuori, sembra quasi un residence. Pulito moderno e abbastanza curato
Raportaţi această recenzie
Marco M. Călători în pereche Italy, 17 ianuarie 2012
Hotel nuovo con arredamento moderno

Arredamento , WIFI in stanza gratis , Pulizia e cortesai del proprietario.
8,3
Veramente ineccepibile , ottimo punto di appoggio per girare per le spiagge a Phuket.
Sightseeing/Attractions Tip: Affittare uno scooter e girare le spiagge splendide di Phuket
Raportaţi această recenzie
David R. Călători individuali United Kingdom, 9 martie 2016
All ok
5,7
Decent place to stay for a couple of nights.. Nice pool also.
Raportaţi această recenzie
Siti K. Călători în pereche Malaysia, 1 martie 2016
comfortable and value for money

clean room, comfortable and complete
8
we stay for 3 nights in Taro hotel, kamala beach... we chose to stay here because we do not wish to stay in a very crowded or havoc area..basically,the room is big enough for us (couple)..we booked the bamboo bungalow..we just park our rented car in front of our room.. easy access, rite?..the room was very clean, have small fridge, cable tv, safety box, hot shower, king size bed, air conditioner, towel, and in short, it complete with all the basic facilities we require for short vacation.. as we do not stay in the room most of time, however, we are very satisfied with the room, hotel owner is very friendly ( a lady can speak malay ) - only that one of the staff really cant speak in neither english nor malay.. so quite hard to communicate as we just want to tell that we will be checking out bit early in the morning..the location is very good especially for muslim, you can easily find halal food near the hotel.. should we come to visit phuket again, will definitely stay here again..
Raportaţi această recenzie
Sopa L. Călători individuali Thailand, 10 decembrie 2015
Cheap

Cheap, clean
8
Raportaţi această recenzie
Milyana A. Călători în grup Singapore, 30 septembrie 2015
Very friendly and amazing staff!

Staff, room and pool.
9,7
I had a very pleasant stay in Taro Hotel. One of the owners, Ms Nadia, was very friendly and helpful to us. We felt like home and even met her adorable daughter! We stayed in the bungalow room which was cosy. Though we had the water heater tripped but it was fixed immediately. Since it was low season, we had the pool all to ourselves. Location is about 5 minutes walk to the main road. There were a handful of muslim food stalls around the area which was helpful for us. Overall my stay exceeded my expectations! Highly recommended and many thanks to Ms Nadia and the team!
Raportaţi această recenzie
Naris V. Călători drum de afaceri United Kingdom, 3 septembrie 2015
Exceptional customer service

Customer service, quietness, cost
10
Fantastic right from the start. The staff there are very friendly and went beyond their duty to ensure my stay was pleasent and my needs met.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Taro Hotel PhuketTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - Facilităţi de recreereTaro Hotel Phuket - VedereTaro Hotel Phuket - IntrareTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - PiscinăTaro Hotel Phuket - Exterior hotelTaro Hotel Phuket - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05