De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Baie Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Thaison Palace Hotel Hanoi - Intrare Thaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel Thaison Palace Hotel Hanoi - Facilităţi de recreere Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Baie Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 1506 opinii

Calitate-preţ
8,5
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1506)
Sortare:
Marius T. Călător în pereche Romania, 31 decembrie 2012
zâmbete peste tot

pozitia este perfecta
7,7
personalul este foarte prietenos si foarte eficient . Hotelul este pozitionat la 2 minute de lacul Hoan Kiem , camerele sunt normale , insa atentie la cele standard , unele au geamul pe hol. Micul dejun , este modest , insa suficient .Fiind intr-o zona centrala foarte galagioasa , surpriza a fost camera foarte linistita , in care te poti odihni. Am cumparat de la hotel o excursie la cea mai mare Pagoda din Asia , si a fost cu adevarat minunata aceasta excursie .
Sightseeing/Attractions Tip: foarte aproape de hotel este la : 87 ma may st , catru concert , concert de muzica vietnameza , care nu ai voie sa-l ratezi
Raportaţi această recenzie
Andrea P. Călător individual Italy, 29 aprilie 2015
tutto bene

staff, pulizia, servizio
9,7
Tutto bene, ci sono tornato nel corso dello stesso viaggio e mi sono sentito un po' come a casa. Upgrade della camera e staff veramente gentile e servizievole. Se tornerò ad Hanoi tornerò certamente qui.
Raportaţi această recenzie
Andrea P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 aprilie 2015
hotel ben tenuto e staff gentile ed efficiente

la camera
9,3
Tutto bene. L'unica cosa che non torna per un 3 stelle é la reception. Verso la 23.30 la reception diventa la camera letto dei portieri di notte, ed occorre svegliarli, e farli alzare dall'improvvisato letto matrimoniale per entrare in hotel.
Raportaţi această recenzie
Thomas P. Călător în pereche United Kingdom, 15 septembrie 2013
Ottima posizione, buon rapporto qualità prezzo

Ottima posizione, buon rapporto qualità prezzo
10
È in un' ottima posizione a fianco del quartiere vecchio. Nulla di speciale, ma le camere sono pulite e ordinate, magari un po' rumorose. Ha in buon rapporto qualità prezzo. Colazione discreta. Forse un po' troppo invadente il personale nel vendere varie escursioni. Anche qui è necessario trattare il prezzo.
Raportaţi această recenzie
Maila Z. Călător în pereche Italy, 6 august 2012
Hotel vicino all'aeroporto

Vicinanza all'aeroporto
5,3
Hotel vicino all'aeroporto, a 5 minuti in taxi. Hotel basilare, ottimo per una notte di scalo all'aeroporto, sicuramnete da non selezionare se si vuole visitare la città in quanto troppo distante.
Raportaţi această recenzie
Corinne M. Călător în pereche United Kingdom, 23 august 2015
Caring Hanoi hotel

Staff, room v. quiet, location
8,7
We stayed here for three days.The staff were very helpful and spoke excellent English.The hotel is close to The lake and old quarter.Our room was very quiet considering the hotel is located in such a busy part of Hanoi,
Raportaţi această recenzie
Corinne M. Călător în pereche United Kingdom, 22 august 2015
Friendly Hotel

staff, location, room quiet
9
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Raportaţi această recenzie
Corinne M. Călător în pereche United Kingdom, 22 august 2015
Friendly Hotel

staff, location, room quiet
9
We stayed for three nights .The staff were very friendly, and helpful and they also spoke very good English.The hotel is in a busy central location but having said this our room was very quiet and the air conditioning worked well.Also lots of hot water.
Raportaţi această recenzie
Hannes S. Călător în grup Germany, 10 august 2015
Great star in Hanoi's old quarter!

Service,location,room
8,3
We arrived directly from Germany so hanoi was our first stop. The hotel team gave us a warm welcome and helped us with the tours we wanted to make. They moved one of our stays after we decided to go to halong bay one day earlier. All the tours organized by the hotel were great. We would recommend this hotel to everybody who wants to stay in old quarter and likes to have nearly European standards. Thanks, Tobi & Hannes
Raportaţi această recenzie
Simone E. Călător în pereche Switzerland, 8 august 2015
Friendly, Best Service, TOP!

Service, Breakfast, Clean
10
We are a backpacker traveling actually without a travel agency but since we met the people at the reception in the Tháison Palace Hotel we chanched our mind. we now have booked the whole Vietnam trip here. Also the rooms are very comftable and the breakfast is awesome. we highly recommend this hotel!!!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - BaieThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotelThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - IntrareThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotelThaison Palace Hotel Hanoi - Facilităţi de recreereThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - BaieThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - DotăriThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - DotăriThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02