De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake,, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Baie Thaison Palace Hotel Hanoi - Restaurant Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Thaison Palace Hotel Hanoi - Intrare Thaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel Thaison Palace Hotel Hanoi - Facilităţi de recreere Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băutură Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Baie Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Thaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Zona Hoan Kiem District Număr camere: 35
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 1449 opinii

Calitate-preţ
8,5
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1449)
Sortare:
Marius T. Călător în pereche Romania, 31 decembrie 2012
zâmbete peste tot

pozitia este perfecta
7,7
personalul este foarte prietenos si foarte eficient . Hotelul este pozitionat la 2 minute de lacul Hoan Kiem , camerele sunt normale , insa atentie la cele standard , unele au geamul pe hol. Micul dejun , este modest , insa suficient .Fiind intr-o zona centrala foarte galagioasa , surpriza a fost camera foarte linistita , in care te poti odihni. Am cumparat de la hotel o excursie la cea mai mare Pagoda din Asia , si a fost cu adevarat minunata aceasta excursie .
Sightseeing/Attractions Tip: foarte aproape de hotel este la : 87 ma may st , catru concert , concert de muzica vietnameza , care nu ai voie sa-l ratezi
Andrea P. Călător individual Italy, 29 aprilie 2015
tutto bene

staff, pulizia, servizio
9,7
Tutto bene, ci sono tornato nel corso dello stesso viaggio e mi sono sentito un po' come a casa. Upgrade della camera e staff veramente gentile e servizievole. Se tornerò ad Hanoi tornerò certamente qui.
Andrea P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 aprilie 2015
hotel ben tenuto e staff gentile ed efficiente

la camera
9,3
Tutto bene. L'unica cosa che non torna per un 3 stelle é la reception. Verso la 23.30 la reception diventa la camera letto dei portieri di notte, ed occorre svegliarli, e farli alzare dall'improvvisato letto matrimoniale per entrare in hotel.
Thomas P. Călător în pereche United Kingdom, 15 septembrie 2013
Ottima posizione, buon rapporto qualità prezzo

Ottima posizione, buon rapporto qualità prezzo
10
È in un' ottima posizione a fianco del quartiere vecchio. Nulla di speciale, ma le camere sono pulite e ordinate, magari un po' rumorose. Ha in buon rapporto qualità prezzo. Colazione discreta. Forse un po' troppo invadente il personale nel vendere varie escursioni. Anche qui è necessario trattare il prezzo.
Maila Z. Călător în pereche Italy, 6 august 2012
Hotel vicino all'aeroporto

Vicinanza all'aeroporto
5,3
Hotel vicino all'aeroporto, a 5 minuti in taxi. Hotel basilare, ottimo per una notte di scalo all'aeroporto, sicuramnete da non selezionare se si vuole visitare la città in quanto troppo distante.
Ang C. Călător individual Singapore, 21 mai 2015
Value For Money and Friendly Staffs

The staffs were friendly and I love the breakfast! There's many cafe and restaurants located near the hotel.
9,3
Great! I would come back here again during my next Visit to Hanoi. ^^
Luis Y. Călător individual United States of America, 14 mai 2015
Exceptional customer service from Paige

the receptionists, location and service.
10
Excellent overall.
Carolina M. Familie, copii în vârstă Philippines, 12 mai 2015
Thaison Hotel - A Refreshing Hotel

Customer Service, Food and the Room
10
Our experience in Thaison Palace Hotel was so far the best hotel experience we had. Everything from the booking to check-out were excellent! From the time I made a booking with Agoda, Mr. Lee, the hotel's owner had been very prompt in replying to my emails for our airport pick-up, tours and a lot of other questions. I even had to change our tour itinerary the last minute but he has handled it nicely and accurately. The transport that picked us up at the airport was bigger than what I have booked but I was not charged extra. The driver was very polite and helpful. Upon our arrival, a team of 3 staff at the reception made us feel very much welcomed. We were offered with cold welcome drinks. Thaison Hotel is a small hotel so we were not expecting much but when we went inside the room, we were so surprised to see a very nice, well decorated, clean and lighted room. They even have a PC in the room and the wifi, it's very fast! All throughout our stay, they are very quick in attending to our needs. The breakfast also was a total surprise! They have a lot of food in their buffet table and everything is yummy. What delighted us more was when on the second day, one of my daughters was not able to join us (as she got so tired from our Halong Bay tour the previous day), one of the restaurant's staff approached us to check why my other daughter is not with us. When I told her, she is still sleeping, she said we can just take out food for her. That was totally unexpected! On out 3rd day after checking out, we did Hanoi tour and was back at the hotel by 3pm.We planned to have a spa by 4pm and be back at the hotel to wait at the hotel's lobby until 10pm (as our flight is at 1AM). Guess what? They gave us a room to stay for 4 hours for FREE! How can any other hotel beat that? Thaison Hotel has made our Hanoi trip extra special. Thanks a lot! Will definitely be back :)
Anyamanee C. Călător pentru drum de afaceri Thailand, 12 mai 2015
okay stay

staffs, room size, lobby
6,7
Its quite far from the main attraction
Kelly C. Călător în pereche Australia, 7 mai 2015
Out dated

staff were helpful
7
The room was old and had a damp smell, bed was hard and the shower was in disrepair. The room was clean but the hotel was old and in need of some renovations. However the staff were helpful and friendly and the hotel was in a central location . I would rate this hotel 2 star. If we had paid full price for this I would be rating it a 1 however we received a large discount so it is reasonable to say it was value for money.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - BaieThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotelThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - IntrareThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotelThaison Palace Hotel Hanoi - Facilităţi de recreereThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - BaieThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - RestaurantThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - DotăriThaison Palace Hotel Hanoi - Mâncare şi băuturăThaison Palace Hotel Hanoi - DotăriThaison Palace Hotel Hanoi - Interior hotel


AS-AGWEB-3B07