De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Thaphae Garden Guesthouse

60 Soi 3 Thaphae Road, Changklan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thailanda 50100

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 305 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,1
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (305)
Sortare:
Daniele B. Călători individuali Italy, 4 februarie 2013
Camere ok e pulite

Buona posizione
7
Personale gentile e disponibile,piscina con acqua troppo fredda,reception aperta solo fino alle 20.
Raportaţi această recenzie
Luca D. Familii cu copii tineri Italy, 27 martie 2012
posizione ok

reception accogliente
7,7
avevo prenotato 3 camere con aria condizionata ma all'arrivo me ne sono state assegnate due con ventilatore ed una con aria condizionata, dicendomi che un cliente aveva allungato il soggiorno per problemi di salute, il giorno dopo mi hanno dato le stanze che mi aspettavano, viaggiando con due bambini ho avuto difficolta', la piscina era molto fredda.
Raportaţi această recenzie
Heather S. Călători individuali United States of America, 4 februarie 2016
This is a great place to stay

Quiet and clean, good wifi, friendly staff
9,7
This was a great place to stay. Very close to the old city but just outside of it made the location quiet. Staff was very helpful and friendly. Wifi was great. Room was simple and sweet. Would go back if I were to go to Chiang Mai again.
Raportaţi această recenzie
Chong A. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 18 ianuarie 2016
Just value for money

Quiet
6,3
Overall is acceptable, not too far to the old city. Disadvantage is there are many mosquito. shampoo, soap and drinking water only provided for first day where we stay 3 days there.
Raportaţi această recenzie
Tracie F. Călători în grup United States of America, 18 decembrie 2015
Just ok

The location is near tha phae, the desk is helpful booking tours, they have luggage storage
4,7
The rooms aren't very clean, the bed spreads Really need to be washed. The bathroom doesn't have sprayers but they want tissue in the trash bin (yuck!). A cup of hot water is the same charge as a cappuccino. We booked a room with 3 singles and were given a single and a queen but charges the higher rate. I've visited Chiang Mai many times and this is my least favorite place to date. I won't return.
Raportaţi această recenzie
Jim M. Călători individuali United States of America, 16 decembrie 2015
Super helpful staff

Location near the night market was good, staff was super helpful.
8,3
The staff were super helpful. Here's the truth. I stupidly left a lot of USDs in the drawer of my night stand. They found it, kept it for me when I came back.
Raportaţi această recenzie
Omer M. Călători în grup Turkey, 14 decembrie 2015
Thaphae Garden Review

Location,Neighbourhood,The restourant in the near street
3,3
Not good. Staff was rude, and deposits were overpriced. Hotel was below average.
Raportaţi această recenzie
Andri S. Călători în pereche Indonesia, 30 noiembrie 2015
i would recommend this guest house to my friends

location, staff, price
8,3
i really like its location, it's located in the middle between thapae gate and night market so it's easy to travel from place to place.
Raportaţi această recenzie
Natjathip P. Călători în grup Thailand, 8 noiembrie 2015
smallest ways to come inside hotel

clean
6,3
Raportaţi această recenzie
Katarzyna J. Călători în pereche Poland, 4 noiembrie 2015
Great location but not too clean

good wifi, location, quiet area
8
It was ok but bathroom was not too clean and water in swimming pool was very very cold. We was sick after swimming
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Thaphae Garden Guesthouse Chiang MaiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - DotăriThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - DotăriThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Cameră de oaspeţiThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Interior hotelThaphae Garden Guesthouse Chiang Mai - Dotări


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07