De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Patong, Phuket, Thailanda 83150

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 204 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,2
Situare
7,9
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (204)
Sortare:
Antonello P. Călători individuali Italy, 12 februarie 2016
Peccato, l' hotel e' anche molto carino...

Abbastanza centrale
2
Poteva andare decisamente meglio, di notte il letto era pieno di formiche, che pizzicavano, ok . adattarsi ma non dormire x le formiche, il condizionatore ha avuto problemi e quando ho chiesto aiuto alla receptionist e' stata molto scontrosa, come l avessi guastato io, e alzando anche la voce, non tipico dei thai... Peccato l hotel sarebbe anche carino, anche se x accedervi si passa da una via dove il topo può salutarvi davanti,,,
Raportaţi această recenzie
Crisera M. Călători în pereche Italy, 9 ianuarie 2015
Ottimo qualità prezzo ..staff gentile

pulizia e cordialita
10
Abbiamo dormito una notte prima di andare a phi phi ..al ritorno c abbiamo fatto 2 notti
Raportaţi această recenzie
Nikita S. Călători individuali Russia, 20 aprilie 2016
Good stay
6,3
Good
Raportaţi această recenzie
Jancis S. Călători individuali Philippines, 3 aprilie 2016
Good good
6
Great value for money. No elevator but thats not much of a difficulty. Good location. Staff is nice but one ladycould be more accommodating. Seemed to always be having a bad day. Grumpy.
Raportaţi această recenzie
Tomi P. Călători individuali Finland, 21 martie 2016
Holiday
4
Everything is good.
Raportaţi această recenzie
Nicola M. Călători în pereche United Kingdom, 17 martie 2016
Did the job well

The room was very clean and tidy. The room had everything you needed, a safe, fridge, tv, aircon, good bed and good shower! It was also in a quieter location off the street but with easy access to all
6,7
Good. Would stay here again. Value for money and had everything we could have needed. The only thing that could have made it better was a kettle in the room, but they provide tea and coffee down stairs if required. I would recommend this for travellers wanting to save a few pennies. We stayed in quite a few low cost places around Thailand and this was the best of the bunch for the
Raportaţi această recenzie
Kar W. Călători în pereche Malaysia, 5 martie 2016
Value for money, clean, walking distance to Patong
4,7
Clean with all basic amenities and a balcony. Walking distance to Patong Beach, Bangla Walking Street, night markets, shopping malls and many eateries.
Raportaţi această recenzie
Christos F. Călători în pereche Greece, 22 ianuarie 2016
Nice location.
5,7
The hotel doesn' have spa and restaurant . I give my clothes in a laundry to they told me and they destroyed.
Raportaţi această recenzie
Radu A. Călători individuali Romania, 11 ianuarie 2016
The hotel is good!

Area,staff,clean
8
Very good!
Raportaţi această recenzie
James T. Călători individuali Canada, 13 decembrie 2015
Hidden fake gem

Mostly clean, decent location, PRICE
5,7
The only hotel that gave me trouble for leaving the power key in the room during the day to keep the A/C on. All beds in Thailand are hard but the one here was of stone. No elevator. Hidden in an alley behind massage shops on the main road makes it hard to find without gps. But for the price it can't be beat.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
The Banana Leaf Hotel PhuketThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - HolThe Banana Leaf Hotel Phuket - HolThe Banana Leaf Hotel Phuket - RecepţieThe Banana Leaf Hotel Phuket - HolThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - IntrareThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - Cameră de oaspeţiThe Banana Leaf Hotel Phuket - BaieThe Banana Leaf Hotel Phuket - Baie


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03