De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 4858 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
9,0
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (4858)
Sortare:
Gabrielle C. Călători individuali Switzerland, 6 octombrie 2015
Angenehm

Lage, service, zimmer
8
Angenehm
Raportaţi această recenzie
Roberto C. Călători în pereche Italy, 24 mai 2011
Hotel con ottimi servizi

Posizione, Reception,camere confortevoli, ABF buffet abbondante, dinner buffet con varie pietanze
8
soddisfacente sia come struttura che personale. buona la cucina.
Shopping Tip: Vicino al quartiere di Mong Kok shopping tecnologico
Raportaţi această recenzie
Hoo W. Călători individuali Singapore, 1 mai 2016
Good Stay
6
I have always enjoy my stay in Cityview. The location is excellent. Take A21 bus from airport to hotel and return. The staff are pleasant and helpful especially Karl who attended to me at check in . Room is neat , small but comfortable. Hotel price is moderate.
Raportaţi această recenzie
Sze M. Călători în grup Singapore, 1 mai 2016
Convenient and clean
6,7
The room which we were given was a newly refurbished room. Very clean and although we came in early, the room was ready for check-in before 12noon. The room was comfortable and we had a good rest after a long day's walk. Will definitely choose Cityview in my next visit!
Raportaţi această recenzie
Teo J. Călători individuali Singapore, 27 aprilie 2016
Good
5,7
Clean and good
Raportaţi această recenzie
Sandra O. Călători în grup Singapore, 26 aprilie 2016
Nice place & convenient
6,7
Nth time staying with The Cityview for its convenience, clean room and polite staff. Was upgraded to a premium suite this time round. The hotel also provided free handy smart phone for use during our stay. Will return to stay with them when I visit HK again!
Raportaţi această recenzie
Chloe R. Călători în pereche Philippines, 26 aprilie 2016
Nice location
6
Staffs are helpful, hotel is near mtr station, it's clean , nice location, good wifi connection. Small room.
Raportaţi această recenzie
Leah B. Familii cu copii în vârstă Philippines, 25 aprilie 2016
small room and no breakfast
4
nice location. too small rooms. the cost of the room is expensive because the rooms are too small and breakfast is not provided
Raportaţi această recenzie
Ow B. Călători individuali Singapore, 24 aprilie 2016
Superb location
6,7
I'm extremely pleased reason being value for $. I had a comfortable stay with the economy plus room. Amenities provided & will top up . Efficiency during check in /out. Conceige is very polite. Mtr is right out. Everyday I shop around the shops nearby. Famous cookies brand also can be found. Will definitely book with cityview again without a doubt. Cheers with the good job.
Raportaţi această recenzie
Teng K. Călători în pereche Singapore, 24 aprilie 2016
Value for money stay in HK
6
Booked this room at exceptionally low price as compared to previous stay in cityview. Central location with bus A21 just across the road and YMT MTR right below. This is my 3rd time staying here.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartamentThe Cityview Hotel Hong Kong - BaieThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - BaieThe Cityview Hotel Hong Kong - HolThe Cityview Hotel Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaThe Cityview Hotel Hong Kong - Exterior hotelThe Cityview Hotel Hong Kong - IntrareThe Cityview Hotel Hong Kong - HolThe Cityview Hotel Hong Kong - IntrareThe Cityview Hotel Hong Kong - VedereThe Cityview Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - RestaurantThe Cityview Hotel Hong Kong - Dotări


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08